Не е нужно всеки ден да е Свети Валентин, за да бъде домът ви пропит с романтика.

От ЛУКС ИМОТИ са подбрали седем тенденции в интериора, които ще добавят не само романтична нотка към дома ви, но и по-изтънчен и стилен привкус.

Кръгло легло

Кръглото легло, например, се превръща във фокус на всяка спалня.

Наистина луксозните жилища често са с архитектурно изпълнение, което предполага максимално малко ъгли, затова спалните с подобна форма са идеален избор.

Балдахин

Освен романтичен, балдахинът блокира част от светлината и шума и ви помага да спите по-добре. Освен това той засилва чувството на безопасност.

И е неоспорим символ на лукса – виждали ли сте кралско легло без балдахин?

Светлината на свещите

Няма нищо по-романтично от светлината на свещите. Това е един от най-лесните начини да превърнете дома си в истинско романтично убежище.

Камина

Днес един от белезите на луксозните имоти е камината на газ. Тя не само топли помещението, но и му придава уникален облик.

Във формата на сърце

Червените и розови сърца ни дебнат отвсякъде покрай Свети Валентин.

И ако те са пример за кич и безвкусица, то сърцевидните предмети от интериора могат да бъдат стилен завършек на жилището ви, внасящ солидна доза романтика.

Вана за двама

Ваната е задължителен елемент в луксозната баня. А какво ще кажете за невероятната вана за двама от снимката?

Домашно кино

Домашното кино може да се превърне в истинска фокусна точка на романтиката в дома ви, ако го заредите с филми на любовна тематика.

А една озвучителна система, която да достига до всяко кътче на дома, ще ви позволи да се наслваждавате на музиката по всяко време.