Автор
Woman.bg

Родителите ти не харесват гаджето ти. Ами сега?

Сигурно и вие сте имали или имате гадже, което родителите ви не одобряват. В някои случаи родителите са прави да не го харесват, но в други – преценката им е била грешна.

Помислете дали наистина има причина родителите ви да не харесват човека, с когото излизате. А вие защо го харесвате? Обичате ли го или просто в момента никой друг не се интересува от вас и вие сте с него, за да не сте сама и да си запълвате времето с него.

Четете още: Признаци, че е зле в леглото

Все пак не е честно спрямо човека, с когото сте, да го заблуждавате и да си играете с неговите чувства, само за да ядосате своите родители.

Ако не обичате човека до себе си и в същото време родителите ви не го одобряват, най-разумно от ваша страна ще бъде да прекратите взаимоотношенията си.

Ако сте влюбени в гаджето си, то ще трябва сериозно да поработите върху взаимоотношенията между него и родителите ви, които не го одобряват. Все пак е възможно да се ожените за този човек и той да стане част от семейството, затова трябва да намерите начин да помирите двете страни и да докажете, че човекът до вас наистина си струва.

Никога обаче не заставайте срещу родители си, те просто ви мислят доброто. Седнете и поговорете с тях, изслушайте тяхното мнение и не приемайте техните съвети като нападки.

Разберете какво ги притеснява, защо са против вашата връзка и се замислете дали не са прави и какво може да промените.

Ако не сте съгласни с това, което мислят родителите ви, направете всичко възможно те да променят мнението си за вашето гадже.

За съжаление, поговорката любовта е сляпа е напълно вярна. Често влюбените не виждат недостатъците на своето гадже. Никой родител не иска да види детето си наранено и в обятията на неподходящата половинка.

Любовта няма как да не оказва влияние на живота ви. Ако сте щастлива с човека, с когото сте, това ще си личи и околните ще забележат положителната промяна. Тогава дори мнението на родителите ви няма да бъде в състояние да помрачи вашето щастие.

Но ако не се чувствате щастливи от връзката ви, няма как да го скриете от околните, особено от родителите си. Щом не сте доволен от гаджето си, замислете се дали има смисъл да сте заедно.

Четете още: Жените достигат сексуалния връх на 26, мъжете на 32