Предполага се, че актьорът Робърт Патинсън работи по създаването на първия си самостоятелен албум.

27-годишната звезда в момента се намира в Северна Африка, където снима филма "Кралицата на Пустинята", но отсъствието му от дома съвсем не го спира да записва песни.

Четете още: Обявиха най-сексапилния мъж на годината

Според източници, актьорът използва всяка свободна минута от заснемането на лентата, за да хване китарата си и да създаде нова мелодия. Вероятно Роб ще стартира музикалната си кариера съвсем скоро, а според слуховете звездата вече работи с едни от най-добрите музикални продуценти и просто изчаква ангажиментите му в киното да приключат, за да се съсредоточи изцяло върху музикалната си кариера.

"Той обожава актьорството, но истинската му страст е музиката и няма търпение да запише първия си албум. Той винаги е обичал да пее, но когато филмовата му кариера стартира, а малко по-късно и отношенията му с Кристен, все нещо трябваше да остане на заден план", разказва източник пред британския в. "Сън".

Според слуховете част от песните, които Робърт записал, са посветени на вече бившата му приятелка, актрисата Кристен Стюарт, пише БГНЕС.