Несъмнено всяка представителка на нежния пол съзнава важността на чантата - аксесоар, който вярно ни служи, прибирайки важните женски ценности, вдъхва живот на визията ни и успява да й придаде завършен вид.

Затова е и съвсем нормално една жена да има любима чанта, която да носи най-често. Чанта, най-пълно вписваща се в модните предпочитания на своята притежателка и умело, кореспондираща си с нейния стил на обличане. Рийз не е изключение от правилото и също може да се похвали с любима дамска чанта, но в унисон с звездната си осанка актрисата притежава не един, а два различни по цвят варианта на чантата.

Въпросният шедьовър, пленил сърцето на русокосата знаменитост, е дело на модна къща Elizabeth and James, а двете разцветки, в които звездата го има, са жълто и черно.

Актрисата носи жълтия вариант на аксесоара с черно-бяла рокличка, дънково яке и червени сандали на ток, както и със светли дънки, бял топ, кафяво кожено яке и леопардови сандали. Черният вариант на аксесоара пък бе съчетала с изчистени дънки и тъмна тениска.

Харесва ли ви чантата от Elizabeth and James и начина, по който Рийз я съчетава?