Професионалната блондинка Рийз Уидърспуун, която стана майка за трети път преди две години, се появи в прекрасно настроение и със зашеметяваща визия на премиерата на лентата „Inherent Vice“ в Лос Анджелис.

Действието в „Inherent Vice“ ще се развива в Лос Анджелис през 1970-те години и ще разказва за детектив, който се заема с разследване на отвличането на своя бивша приятелка. Случай, който касае сегашния ѝ супербогат любовник и който ще го срещне със сърфисти, измамници, наркомани и рокаджии, лихвар с убийствени наклонности, детектив от лосанджелиската полиция, работещ под прикритие саксофонист и мистериозно създание, известно като „Златния зъб”.

Сценарист и режисьор е Пол Томас Андерсън, а в главните роли ще видим Хоакин Финикс и Рийз Уидърспуун.

Освен Уидърспуун и Финикс в актьорския състав ще участват още Мартин Шорт, Джена Малоун, Оуен Уилсън, Бенисио Дел Торо и др.

На вчерашното събитие красивата 38-годишна майка привлече всички погледи към себе си.

Рийз се превъплъти на червения килим в дама с елегантен и закачлив стил. Тя е голяма почитателка на женствените и семпли рокли, които много й отиват.

Русокосата красавица се бе спряла на сладка мини рокля, която подчертаваше стройното й тяло.

Розовото творение й стоеше превъзходно, не мислите ли?

Косата й бе вързана в ниска конска опашка, разкривайки красивото й лице, което бе гримирано в лек опушен грим. Устните й бяха потопени в розов гланц.

Обувки в телесен цвят и класически модел допълваха цялостната й визия.

* Рийз и Хоакин Финикс

Четете още: Цветната визия на Гуен: Да или не?