Автор
Woman.bg

Ричард Гиър се развежда заради млада красавица

Американският актьор Ричард Гиър планира да се ожени за трети път, но за целта първо трябва да се разведе с настоящата си съпруга Кери Лоъл.

Бракоразводното дело между двамата се точи близо три години вече, защото състоянието им се оценява на 250 милиона, които с Кери не могат да разделят. Но след като 66-годишният актьор срещна 33-годишната красавица от Испания Алехандра Силва, той е готов не само да даде на втората си съпруга каквото иска, но и да зареже Холивуд и да се премести в Европа, за да се отдаде изцяло на новата си любима и двамата да имат дете.

Алесандра Силва и Ричард Гиър

55-годишната Кери Лоуъл и Ричард Гиър

Според източник Ричард Гиър бил подтикнат към такава решителна стъпка от срещата си с папа Франциск неотдавна. Въпреки че актьорът изповядва будизма, разговорът с понтифика му е направил незабравимо впечатление. "Той осъзна, че в живота си трябва да върви напред", подчерта още източникът.

Алесандра от своя страна също се разведе с милиардер индустриалец, от когото има син, за да бъде с Гиър. Близки до актьора разкриват, че двойката вече има план и възнамерява да се ожени идния февруари в Тибет, като Гиър се надява, че церемонията ще води самият Далай Лама.