Както вече разбрахте, част от екипа на Woman.bg и Ивелина от frichic.com са в Париж, за да отразят от първо лице случващото се в града на любовта и модата по време на Седмицата на модата.

След ред неочаквани засечки с известни личности, интересни събития и модни ревюта, за които ви разказваме ето ТУК, е време да се спрем и на една от най-коментираните певици, която се появи в два уникални тоалета, за да уважи своите приятели дизайнери.

Само преди два дни тя се появи на модното ревю на модна къща Balmain, облечена от глава до пети в маслено зелен тоалет от есенно-зимната колекция на марката за 2014-та.

Четете още: Да срещнеш звезда в Париж!

Нека ви припомним, че Риана стана лице на новата пролетна кампания на Balmain. 26-годишната певица позира в тоалети от новата колекция в розово, синьо и златисто.

Но нека се върнем към визията на звездата, която изненада и с нова прическа с дължина до брадичката и плътен бретон. Според някои това е перука... Тя се бе спряла на лилаво червило и силно подчертани очи. Ръцете й бяха украсени с множество пръстени и гривни, допълвайки новата татуировка на дясната й ръка.

Доста впечатляваща визия, не мислите ли?

* Риана с дизайнер Olivier Rousteing

Има ли човек, който би се разминал на улицата с Риана и не би се обърнал след нея? Според нас няма, тъй като шоколадовата красавица дори и облечена в най-обикновен тоалет пак привлича погледите към себе си.

Певицата, известна със своята любов към модата, блесна вчера вечерта с друг доста по-различен тоалет за представянето на новата колекция на модна марка Lanvin.

Със спорто-елегантната си визия Риана отново успя да привлече всички камери към себе си. Тя замени обувките на висок ток с черни равни обувки и сив костюм с акцент в предната част.

С по-къса коса, „nude” устни и шапка бяха идеален завършек на цялостната й визия.

Кой тоалет повече ви харесва?

Четете още: Що е то: Седмица на модата в Париж

Четете още: Звезден стрийт стил