Автор
Woman.bg

Риана пуска нова колекция слънчеви очила за Dior

Новата линия слънчеви очила, дело на Риана и Dior, предстои да излезе до броени дни.

Красавицата от Барбадос съчетава успешно многото репетиции, концерти, интервюта, снимането на клипове и постоянното пътуване по света с разработването на бранда си Fenty, който е част от семейството на Puma.

Но макар и всекидневието й да е толкова натоварено, тя постоянно предприема нови предизвикателства. Поредният успех на Риана е свързан с последната рекламна кампания на Dior.

Певицата е първата тъмнокожа жена, снимана за реклама на марката и се предвижда това сътрудничество да продължи дълго. Засега то се изразява в съвместната колекция слънчеви очила, която носи името на младата изпълнителка – Rihanna. Дизайнът на очилата е футуристичен с метални рамки, стъклата им са с цветни отенъци, а deluxe версията е с покритие от 24 карата злато. Колекцията ще бъде разпространена за продабда из всички бутици на Dior по света през юни.

Напомняме ви, че за първи път модната компания и звездата осъществяват сътрудничество през 2014 година. Тогава знаменитият фотограф Стивън Клайн снима певицата за мини филма Secret Garden IV, в който тя представя аксесоари от Dior, както и част от колекцията Esprit Dior.