Риана няма време за романтична връзка и дори за писане на съобщения. Това заяви певицата в интервю за известната американска водеща Елън Дедженеръс.

Наред с това 27-годишната изпълнителка оповести, че подготвя световно турне, с което да промотира новия си албум „Anti”.

„В момента съм сама. Не че мразя мъжете, но имам толкова много работа и нямам време да поддържам стабилна връзка. В момента ми е лудница, нямам време дори да си пиша с някого”, каза тя на Елън.

„Anti” е първият албум на Риана след 4-годишна пауза. Водещият сингъл от албума е съвместната песен с рапъра Дрейк – “Work”.

Водещата Елън предложи на Риана двамата с Дрейк да направят турне, след като това е третото им парче заедно. „Трябва да го направим! Може би следващият път. За мен ще е удоволствие”, ентусиазира се певицата.

Впоследствие водещата вкара Риана и актьорът Джордж Клуни в игра на признания. Двете звезди не скриха, че са се напивали преди обяд, а Клуни разкри, че е плувал гол в италианското езеро Комо, където има лятна вила.