Риана търси подходяща терапия за фобията си от бельото.

"Тя търси терапия, за да преодолее чувството на ограниченост, когато носи сутиени и бикини. Смята, че се чувства по-свободна, когато е гола", шеговито разказва приближен до певицата.

Не се знае дали Риана е използвала услугите на специалист и дали ако е проведено лечение, тя е успяла да преодолее страха си. но по всичко личи, че това е поредната закачка, която певицата и приятелките си правят в личните социални профили.

Четете още: Риана по гърди

Любовта на красавицата от Барбадос към модата обаче е добре позната. Тя създаде колекция дрехи за британската верига магазини River Island, а с МАС има козметична линия.

Четете още: Риана и River Island с чисто нова колекция

Четете още: Риана представи колекцията си гримове M.A.C.

В края на миналата година дори имаше слухове, че е превърнала три от спалните в апартамента си в Ню Йорк в огромни дрешници.

Макар че в днешно време Риана не се свени да показва плът, като дете тя се е обличала с момчешки дрехи. "Като малко момиче, исках да нося само дрехите на братята ми. Израснах с братята и братовчедите си, все сред момчета. Запознах се с модните списания и токчетата едва на 14 години, когато се запознах с най-добрата си приятелка. Преди това носех само маратонки, тениски и шапки с козирка. Нищо момичешко", разказва Риана, цитирана от БГНЕС.

Четете още: И те всички пораснаха – I част

Четете още: И те всички пораснаха – II част