Автор
Woman.bg

Революция в борбата с целулитa, двойната брадичка и отпуснатата кожа

Свито. Повдигнато. Стегнато. Без брич и без целулит. Секси... Искате така да изглежда и вашето дупе? Това е напълно възможно, защото първият медицински апарат за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа – Venus Legacy, е вече в България, в център за красота PERSONA.

Повдигнато дупе може да имате още след първата процедура. А за трайни резултати са необходими ударни 3 процедури в рамките на три седмици. Поддържащи процедури се правят веднъж месечно. Не ви се вярва? Така е, защото по всяка вероятност не знаете как работи апаратът и вашият организъм.

Повече подробности за революционния апарат в интервюто с кинезитерапевта Цветелина Бижева от център за красота PERSONA.
Кое му е уникалното?

Апаратът комбинира три модерни технологии, които го правят уникален – мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа. Съчетанието на този тип енергии налага нов стандарт в естетичната медицина.

Терапиятиите с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!



Апаратът е подходящ както за оформяне на тялото и стягане на отпуснатата кожа на тялото, така и за лице, шия и деколте. Апаратът стята кожата в зоните на лицето, като премахва двойната брадичка видимо и трайно. Витализира кожата, като я прави по-гладка, стегната и млада.

Kaкво представлява терапията?

Най-важното, което повечето хора не знаят е, че мастните клетки в човешкото тяло са константен брой през целия живот на организма ни. Те не се увеличават, а просто се раздуват. Увеличават обема си. Именно този увеличен обем на мастните клетки прави целулита. И ето как Venus Legacy се бори с това.
Съчетанието на три типа енергии налага нов стандарт в естетичната медицина. Те са:
1. Технологията на пулсиращите магнитни полета, която се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

2. Мултиполярна радиочестота, която загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин. Тя помага за свиваинето на фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярна радиочестота се увеличава FGF-2 протеин, който стимулира мембраната на клетката да стане по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват от мастните клетки през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в линфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят от организма. Затова много често след процедура се появява нуждата от ходене до тоалетната. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.

3. Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, което води до дрениране и стимулиране на кръвообращението.Така освен, че обемът на мастните клетки е намален, те се наместват правилно и тази неравност по кожата, която се наблюдава в следвствие на целулита, изчезва.

Защо виждаме ефект още след първата процедура?

Защото апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, къде се произвежда колагена и еластина.

Колко е важен навикът?

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от нашите клетки и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Именно затова производителите на Venus Legacy препоръчват да се направят 3 ударни процедури в рамките на 3 седмици. Така мастните клетки в тялото ни свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките. Така организмът ни добива нов навик да се самоподдържа в добра форма, с наша помощ, разбира се.

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! За да се завържи ефектът, тялото трябва да се поддържа с много движение, пиене на поне 2-2.5 литра чиста вода на ден, както и балансирано хранене. Трябва да се избягват мазни храни, пържени храни, да се хапват повече зелечуци и плодове, без банани.

Кои зони на тялото могат да се третират с този апарат?

Могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, ръце. лице, шия и деколте. В зависимост от конкретните нужди на клиента, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.



По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy:

редуцира целулитните депа
неинвазивно оформя тялото
видимо намалява обиколките в третираните зони
стимулира производството на колаген и еластин в кожата
стяга и изглажда кожата
редуцира бръчки и торбички около очите
оформя скулите и контура на лицето
стяга и тонизира на кожата на шия и деколте
редуцира двойна брадичка

Процедурите са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщането на добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

Кога мога да видя резултати и колко трайни са те?
Повечето пациенти виждат резултат след третата процедура, а други дори и по-рано.

От колко процедури имам нужда?

За лице са препоръчителни от 6 до 8 процедури веднъж седмично. За тяло от 8 до 10 - веднъж или два пъти седмично.

Безопасна ли е терапията?

ДА, радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безопасна и ефективна. Процедурата не е препоръчтилена за бременни и кърмещи, както и за хора с метални импланти в тялото. Онкоболните също не е препопъчително да се подлагат на терапията.

За колко време се извършва терапията?

Третирането на една зона отнема по-малко от 30 мин., след което можете да се върнете отново към обичайните си занимания. Няма странични ефекти и възстановителен период.

Повече подробности вижте във ВИДЕАТА по-долу: