Светските събития, филмови награди и премиери на нови ленти винаги са съпътствани от куп знаменитости, облечени в най-бляскавите и модерни дрехи.

Сещате ли се са изглеждали някои от най-красивите и стилни актриси през 90-те? Нека ви припомним техните ретро тоалети, които са всичко друго, но не и цветни и смели.

По-долу може да разгледате запомнящите се визии на холивудските звезди. Любопитни сме да разберем дали си имате фаворитка и коя е тя!

Анджелина Джоли винаги е успявала да привлича всички погледи към себе си. И до ден днешен актрисата залага на семпли, но класически дрехи. На снимката по-долу тя е облечена с красива бяла рокля с дълбоко деколте, която бе допълнила с изискано бижу и букли в косите.

Кейт Бланшет винаги е демонстрирала безупречен модел стил. Кейт на наградите SAG през 1999-а, облечена с нежна рокля с дължина до малко под коляното.

Преди Елън Дедженеръс да носи изискани костюми в черно и сиво, любимата водеща на Америка е била почитателка на люляковите нюанси и по-широките кройки.

Ето как е изглеждала актрисата Гуинет Полтроу през 1999-а. Виждаме една красавица с небрежна прическа, свеж грим и романтична рокля в нежен цвят:

Холи Бери винаги е била една от най-сексапилните актриси. Можете ли да повярвате, че снимката по-долу е от преди повече от 10 години?

Двете приятелки - Дженифър Анистън и Кортни Кокс; Дженифър с предизвикателно бюстие, разкриващо перфектното й тяло.

Другата "приятелка" Лиса Кудроу с велурена рокля

Четете още: Стилните тоалети на бременната Ашли Симпсън

Мишел Пфайпер през 1995-а. Допада ни нейната изцяло бяла визия, състояща се от стилно сако и нежна пола.