Автор
Woman.bg

Рене Зелуегър щастлива от новия си външен вид

Рене Зелуегър е щастлива, че хората казват, че изглежда различна, съобщава Контактмюзик.

45-годишната актриса беше залята от обвинения в социалните мрежи, че се е подложила на пластични операции, след като се появи почти неразпознаваема на церемония по раздаването на наградите на сп. "Ел" "Жените в Холивуд" в Бевърли Хилс в понеделник. Тя обаче е категорична, че новият й външен вид се дължи на много по-добрите грижи за себе си.

"Щастлива съм, че хората смятат, че изглеждам различно! Живея различен, щастлив, много по-пълноценен живот и съм щастлива, че може би това става ясно", сподели Зелуегър пред сп. "Пийпъл". "Приятелите ми казват,че изглеждам спокойна. Здрава съм. От дълго време не съм вършила толкова добра работа в това отношение. Имах график, който не беше реалистично да поддържам и не си позволявах да се грижа за себе си", разказа актрисата.

Тя призна, че в миналото е правила лош избор в живота си, когато се чувствала "изтощена" и вместо да спре, за да си почине и да се възстанови, просто продължавала, но сега е щастлива от външния си вид. "Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща. Хората не ме познават в 40-те ми години. Хората не ме познават толкова здрава. Може би изглеждам различна. Кой не изглежда различен с напредването на възрастта? Но аз съм различна. Щастлива съм", сподели Зелуегър.

А вие какво мислите за визията на Рене Залуегър, дами?