Автор
Woman.bg

РегулатПро Био за енергия и бърз метаболизъм (PR)

РегулатПроБио е иновативен немски продукт за ускоряване на метаболизма, подпомага процесите на детоксикация и пречистване на тялото и е мощен имуностимулатор.

За производството на този уникален биоактивен ензимен концентрат е използван метода на т.нар. Каскадна ферментация от свежи плодове, зеленчуци, ядки и антиоксиданта витамин C. Немската компания производител Dr. Niedermaier Pharma e използвала този патентован метод, чрез който биоактивните съставки се преобразуват на ниво ензими - дипептиди, трипептиди, флавоноиди и т.н. По този начин тялото усвоява в най-висока степен всички необходими за него вещества и витамини. Богатата формула подпомага и възстановява всички процеси в клетките. Така се постига обезвреждане на свободните радикали и забавяне процесите на старееене на клетъчно ниво.

РегулатПроБио се препоръчва при :

►хронична умора

►срив на имунната система

►непълноценен сън

►след прекарано заболяване и при хронични заболявания,

►затруднен метаболизъм и за стимулиране на чревната функция

►подпомага процесите на детоксикация

►настинки

►синузит

►астма

►бронхити


Приложен локално РегулатПро Био може да се използва и при:

►слънчево изгаряне

►ставни и мускулни болки под формата на компрес

►при различни кожни заболявание - псориазис, атопичен дерматит

►херпес

►гъбични инфекции и др.

Регулат Про Био може да се използва от бебета, деца, вегетарянци, вегани и хора с алергии или проблеми с храносмилането. Всички съставки в този продукт са със сертифициран органичен произход. Продуктът НЕ съдържа консерванти, глюкоза, лактоза, захароза, оцветители, глутен и алкохол! Не се препоръчва самп при хора, алергични към орехи.

При високи нива на холестерола, чернодробни проблеми и високо кръвно налягане, разгледайте и другото уникално предложение за стимулиране на метаболизма на фирмата Dr. Niedermaier Pharma : РегулатПро Метаболик