Автор
Woman.bg

REEBOK съживява магията на Дисни с нова колекция детски облекла за сезон Есен/Зима 2014

Световният фитнес бранд Reebok разкри сътрудничеството си с една от най-обичаните компании – Дисни. Началото на глобалното сътрудничество ще бъде поставено със серия детски облекла за сезон Есен/Зима 2014, която ще съчетае най-добрите спортни дрехи и обувки на Reebok с култовите и обичани герои от пет филма на Дисни и Дисни/Пиксар – Спящата красавица, Замръзналото кралство, Господарка на злото, Самолети: Спасителен отряд и Колите.

Сътрудничеството с Дисни съвпада с мисията на Reebok да съчетае фитнеса и забавлението, като същевременно мотивира децата да спортуват активно и да се забавляват.

Дебютната колекция включва закачливи облекла от сериите Classics и Fitness, които черпят вдъхновение от героите на Дисни, и подчертават вълнуващия живот на децата. Облеклата за момичета включват анимирани графики от Дисни Принцеси и перлени детайли, които подчертават приказното усещане. При момчешките облекла акцента е върху спортните линии, ярки цветове и изображения на любими герои от филмите на Дисни.

“Целта на колекцията е да бъде вълнуваща и да вдъхнови младите ни потребители да спортуват активно и да се наслаждават още повече на збавните моменти с продуктите на Reebok”, заявява Марк Зимело, ръководител на Kids Business Unit в Reebok.

“Подходът ни при създаването на дизайна на серията бе да превърнем приказните герои в основна част от продуктите, вместо да бъдат просто една графика върху тях. По този начин успяхме да им вдъхнем живот и да запалим въображението на децата, и така да ги подтикнем да бъдат по-активни“, допълва Зимело.

Колекцията Есен/Зима 2014, вдъхновена от героите на Дисни, ще бъде достъпна в следните магазини:

- гр. Велико Търново, магазин Reebok, ул. Стефан Стамболов 62
- Магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg

Премиерата на серията облекла на Reebok и Дисни ще съвпадне с премиерите на екран и пускането на DVD на петте филма.

За Reebok

Reebok International Ltd., със седалище в Кантон, САЩ, е водещ световен дизайнер и производител на спортни и лайфстайл обувки, облекла и оборудване. Reebok е пионер в производството на спортни стоки с богата история в областта на бягането, тренировките и фитнес упражненията. Призванието на Reebok е да спомогне на потребителите си да реализират потенциала си и да „бъдат във форма цял живот“. Reebok разработва продукти, технологии и програми, които позволяват на потребителите да живеят здравословно и да се забавляват. Брандът има силна връзка с активно спортуващите, независимо къде се намират и какъв е любимият им спорт – общи физически тренировки, бягане, спортно ходене, спортни танци, йога или аеробика. Reebok Classics подчертава историята на бранда в областта на фитнеса и символизира корените на Reebok на пазара за спортни и лайфсатайл стоки. Като дъщерно дружество на adidas Group, Reebok работи в множество направления на марката Reebok, Reebok-CCM Hockey и Sports Licensed Division. Reebok е ексклузивен доставчик на екипировка на CrossFit и Reebok CrossFit Games, официален спонсор на Reebok Spartan Race, както и ексклузивен доставчик на облеко за Les Mills. За допълнителна информация посетете www.reebok.com. Или открийте Reebok в интернет на следните адреси:
http://facebook.com/reebok
http://twitter.com/reebok
http://youtube.com/reebok
http://news.reebok.com/

За Disney

Колите

Добре дошли в света на Колите на Disney/Pixar. Присъединете се към Макуийн Светкавицата и останалите от бандата по изпълнения с приключения път през Радиатор Спрингс и по земното кълбо. Ще се видим на финалната права.

Самолети: Спасителен отряд

Самолети: Спасителен отряд е ново комедийно приключение, с участието на динамичен екип от елитни пожарни самолети, посветени на опазването на историческия парк „Пистън Пийк“ от бушуващ горски пожар.

Когато световно известният състезателен самолен Дъсти научава, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той трябва да обърне нова страница и да се впусне в света на въздушното пожарогасене.

Дъсти се присъединява към спасителния хеликоптер-ветеран Блейд Рейнджър и храбрия му екип, включващ духовитият въздушен танкер Дипър, тежкотоварният хеликоптер Уиндлифтър, бившият военен транспортен самолет Каби, както и дружина от наземни машини, известни като Смоукджъмпърс. Безстрашният екип се бори с огромния пожар, а Дусти научава какво е необходимо, за да станеш истински герой.

Спящата красавица

Истинската самоличност на принцеса Аврора е пазена в тайна от нея, докато тя вярва, че е обикновено момиче на име Горска Роза.
Вероятно това е причината за естестваната й грация и веселия й, невинен дух. Аврора е силно привързана към приятелите си – горски животни и обича трите си „лели“. Въпреки това тя не разбира защо не може да се среща с други хора или да напуска гората. С наближаването на шестнадесетия й рожден ден Аврора копнее да открие магията на истинската любов.

Замръзналото кралство

Безстрашният оптимист Ана се отправя на епично приключение заедно с планинаря Кристоф и верния му елен Свен, за да открие сестра си Елса, която е в капана на вечната зима в кралството Арендейл.
По пътя си Ана се изправя пред сурови зимни условия, мистични тролове и забавния снежен човек Олаф. Ана и Кристоф се борят с природните стихии за да спасят кралството.

Господарка на злото

Господарка на злото е неразказаната досега история на един от най-култовите злодей от класическата екранизация на „Спящата красавица“ от 1959 г. Красиво и чистосърдечно момиче живее в идилия в мирно горско кралство до момента, в който страховита армия застрашава хармонията в кралството. Злодеида се превръща в най-яростния защитник на земята си, но става жертва на жестоко предателство – акт, който започва да превръща чистото й сърце в камък. Готова на всичко в името на отмъщението Злодеида започва епична битка с наследника на краля, завладял земите й. В резултат тя поставя проклятие над първородната дъщеря на краля – Аврора. Докато детето расте Злодеида осъзнава, че Аврора държи ключа към мира в кралството, а може би и истинското щастие на Злодеида.