Reebok Classic представя новия си вдъхновяващ рекламен клип с участието на изпълнителя от Top Dawg Entertainment Кендрик Ламар. Партньорството между Reebok и Кендрик Ламар предизвика революция в света на спортните обувки. Поставяйки Ventilator Day-Glo на Reebok в центъра на модната революция, водена от Кендрик, посланието на филма има само една цел....”Let it Flow.” Културният калейдоскоп е представен чрез улиците на Лос Анджелис, където масите се изправят срещу остарелите, очаквани и типични модни стандарти, възприети от обществото.

Day-Glo включват провокативни, изпълнени с живот цветове и вдъхват нов живот на един от най-класическите модели спортни обувки на Reebok, като същевременно улавят духа на 90-те години. Day-Glo са вдъхновени от посланията на Кендрик, подтикващи младежите да открият своя собствен стил и да изрязават себе си – реализирайки своя креативен потенциал.



Рекламният клип пресъздава не само вдъхновението зад Ventilator Day-Glo, но и основното послание на Reebok. „В Reebok се стремим да вдъхновяваме хората да дават най-доброто от себе си не само физически, но и в психически и социален план. Кендрик Ламар е олицетворение на нашите послания. През 2015 вече не е готино да се сливаш с тълпата. Кендрик има свой собствен стил и окуражава децата да открият своя. Не сме и мечтали за по-подходяща личност, която представлява нашия бранд“, заявява Тод Крински, вицепрезидент на Reebok Classics.

В дизайнът на Ventilator лични персоналният стил на Кендрик. „Стилът ми е изчистен, но и провокативен – касически е по собствен начин“, твърди изпълнителят.



Ventilator са класически, но и новаторски – същинско вдъхновение на пазара за спортни обувки. Тъй като е първата маратонка, която позволява на въздуха да преминава през цялата обувка, Ventilator е пионер на цяло движение в модната индустрия през 90-те. Сега се завръща, по-ярък и смел, а с помощта на Кендрик Ламар се превръща в контрапункт на скуката и предвидимостта.

Стани част от революцията!