Автор
Woman.bg

Елизабет Тейлър: И богатите също плачат, но аз предпочитам да плача в кадилак

На днешния ден през 1932 г. се ражда звезда, която ще се превърне в легенда и по чиито виолетови очи ще въздиша целият свят - Елизабет Тейлър. В нейна чест ви поднасяме шепа от нейните мисли за мъжете, приятелите и любовта.

"Майка ми каза, че когато съм се родила не съм отворила очите си в продължение на осем дни. Първото нещо, което съм видяла след това обаче, е бил годежен пръстен. Явно оттогава съм пристрастена."

"Проблемът с хората, които нямат никакви пороци, е, че можеш да си доста сигурен, че те ще имат някои доста досадни добродетели."

"Разбираш кои са истинските ти приятели, когато си въвлечен в скандал."

Четете още: Размисли по женски с Анджелина Джоли

View post on Instagram
 

"Мисля, че когато достигнат определена възраст, мъжете се страхуват да пораснат. Изглежда, че колкото по-стари стават, толкова по-млади стават новите им съпруги."

"Спала съм само с мъже, за които съм била женена. Колко жени могат да кажат същото?"

"Вкусът се формира постепенно. Преди двайсет години ми се е случвало да се женя за мъже, които днес дори не бих поканила на обяд вкъщи."

Четете още: Размисли по женски с Одри Хепбърн

View post on Instagram
 

"Големите момичета се нуждаят от големи диаманти."

"И богатите също плачат, но аз предпочитам да плача в кадилак."

"Аз имам тялото на жена и емоциите на дете."

"Просто го правиш. Насилваш се да се изправиш. Караш единия крак да стъпи пред другия и, по дяволите, не оставяш проблемите да те победят. Бориш се. Плачеш. Проклинаш. След това се захващаш да живееш. Така съм го правила винаги. Няма друг начин."

View post on Instagram