Седмицата на модата в Лондон започна и събра в столицата на Обединеното кралство модни асове и звезди.

Едно от първите събития в модния форум бе вечерята по повод новата пролетно-лятна колекция на Shrimps, създадена съвместно с Converse. На нея присъстваха редица лица от модния свят, включително и 22-годишният модел Уини Харол, която е спрягана за новата приятелка на Луис Хамилтън.

За появата си на събитието красавицата, страдаща от витилиго, бе заменила високите токчета с удобни бели кецове, които бяха част от визия, включваща бял панталон, сив топ и ефектно яке тип бомбер.



Уини Харол, чието истинско име е Шантел Браун, е доста търсен и популярен модел през последните години. Нейната звезда изгря благодарение на шоуто за модели на Тайра Банкс. Тя не го спечели, но модния свят научи за нея и малко след края на риалитито заваляха и предложенията към нея от различни модни брандове.

Уини направи своя дебют на подиума на Седмицата на модата преди две години и оттогава е ангажирана за ревютата на едни от водещите марки в момента.

Уини е от онези вдъхновяващи и борбени дами, от които струи увереност и които сякваш с лекота усппяват да накарат различието си да работи в тяхна полза. Истината обаче е, че тя не винаги е била толкова самоуверена, колкото е днес.

"Много хора ме питат кое е събитието, какво е нещото, което ме е накарало да приема състоянието си и да добия увереност. Но истината е, че нищо не се е случило, просто самата аз реших, че е време да се фокусирам върху собствената ми представа за себе си. Изведнъж си казах, чакай, дълбоко в себе си всъщност аз не мисля, че съм грозна. Аз мисля, че съм красива, откъде се взе тази идея, че не съм. Втълпена ми е от някой друг. Успях да добия увереност и да започна да се развивам и като личност, и професионално, когато се научих да се вслушвам във вътрешния си глас, разкри Уини преди време.