Ето някои от ежедневните хитринки, към които звездите прибягват, за да изглеждат винаги красиви и свежи.

Миранда Кер

Австралийският модел е от най-красивите известни дами. Бременността не промени този факт, напротив Миранда изглежда още по-зашеметяващо след раждането на сина си Флин, а що се отнася до фигурата й - красавицата за нула време си върна перфектната форма. Тя признава, че е постигнала това чрез спорт и здравословен начин на хранене.

Миранда споделя, че тайната на красивата й визия е пиенето на много вода и достатъчното време за сън.

Четете още: Миранда Кер: Благодарна съм, че имам Орландо в живота си

Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж винаги залага на изчистени, стилни визии и естествен, свеж грим. Сигурно сте забелязали, че макиажа на Кейт се откроява с акцент върху очите. Основата на горния й клепач винаги е леко подчертана с очна линия, която е допълнена от кафява спирала и сенки в светли бежови и кафяви нюанси, придаващи на погледа топлота.

Блейк Лайвли

Готината „клюкарка” може да се похвали с наистина прекрасна кожа на лицето. И не си мислете, че това е просто дар от природата. Актрисата полага много грижи за нея и споделя, че е просто обсебена от овлажняващите продукти за лице, които задължително трябва да бъдат и с антиоксидантен ефект. Браво на нея – все пак това е най-добрият начин да запазиш свежо излъчването си. Освен това Блейк признава и че винаги носи в чантата си блясък за устни. И то обикновено по няколко различни нюанса.

Четете още: Блейк Лайвли ползва професионални съвети за красота

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Красивата половинка на сексапилния актьор Джейсън Стейтъм Роузи признава, че никога, ама никога не излиза от вкъщи, без да е нанесла спира на миглите си. Блондинката предпочита такава в кафяв цвят, защото тя и позволява да изглежда по-естествено. Освен това тя нанася и много светли перлени сенки точно под веждите – така погледът се отваря. Скулите си красавицата подчертава с бронзираща пудра.

Четете още: Летищният стайлинг на Роузи