Селекцията от зашеметяващи прически ще ви предостави богата гама алтернативи за това как да оформите гривата си според най-стилните и актуални предложения.

Тези от вас, които винаги са се вдъхновявали от стилните и модерни изкушения могат да разгледат отблизо разкошните къси прически на етажи по-долу. Сега е най-подходящият момент да разчупите оковите на скучното ежедневие и да заложите на чисто нов предизвикателен вид.

Средната дължина ще ви позволи да си си поиграете с плътността на косата и да експериментирате с много идеи. Изберете нещо филирано, ако искате да привлечете погледите на околните, а ако искате по-мек и конвенционален вид заложете на мека линия.

• Най-сексапилните прически ви насърчават да заложите на средна дължина, която е подходяща буквално за всякакви типове лице. Открийте безкрайните ползи на изискващата сравнително елементарна поддръжка и в същото време пленителна прическа.
Късите подстрижки, които са асиметрично разчупени са един фантастичен начин да демонстрирате креативността си. Използвайте крем за оформяне или мус, за да стилизирате кичурите, да им придадете дълбочина и да оформите линията им. Ако прическата ви е скучна и не ви вдъхновява – не чакайте повече, а пробвайте да оцветите дните си с тези сладки идеи.



• Късите етажи ще ви позволят да оформите един алтернативен и шантав вид. От друга страна, може да изберете по-лека и рамкираща лицето асиметрия, която определено ще подкоси коленете на околните. Използвайте уменията и най-новите продукти на козметичния пазар, за да се уверите, че предоставяте подходящата дълготрайна грижа на късата си подстрижка.