Снощи, по време на живото предаване, звездните брадъри в Къщата разкриха шокиращи неща за себе си, повечето от които не бяха известни за широката публика.

Цялата информация стана достояние по време на игра, в която родните VIP-ове избираха зарове, които определят част от личността и живота им, пише bliasak.bg

Жени и Тачо откровено признаха, че имат по-разкрепостена връзка, като шефката на Visages обяви, че двамата са правили нестандартен секс, включващ още хора. Калканджиева обаче не сдържа сълзите си, когато заговори за изневярата на мъжа си, обяснявайки, че е наранена не от извънбрачните му отношения, а от факта, че е научила за тях от вестник.

Четете още: Кулагин избухна с коментари срещу звездните брадъри

Най-накрая спекулациите дали Наско Месечков е имал връзки с мъже бяха потвърдени от самия него. Танцьорът призна, че е имал хомосексуални връзки, но и такива с жени. На този етап той търси дама, с която да създаде семейство и деца. Оказа се и че е влюбен в Мика. Той отново сподели и за сблъсъка си с болестта рак, с която, за щастие, се е преборил.

Влади Въргала пък втрещи не само Съквартирантите, но и зрителите с признанията, че е бил алкохолик и че заради собствените му амбиции е на път да изгуби семейството си.

Данчето Христова потвърди, че дъщеря й Ивана си пада по жени и има връзка с бившата на Люси Дяковска - Камелия.

Четете още: Ваня Щерева: Защо не влязох във VIP Brother

Зорница Линдарева пък обяви, че е раздвоена между чувствата си към двама мъже - Тачо и друг, развеждащ се заради нея, господин. Макар че не спира да парадира, че е от богато семейство, тя призна, че е била компаньонка, на която са плащали по 10 000 евро, за да забавлява мъже.

Лорд Евгени Минчев призна, че е правил секс за пари, като със сумата си е купил апартамент. Кали на свой ред обяви, че е била два пъти изнасилвана, като допълни, че не е единствената жертва в Къщата.