Автор
Woman.bg

Разберете пола на бебето на Диляна Попова и Асен Блатечки

Диляна Попова ще роди син на Асен Блатечки.

Това разкрива ексклузивно в новия си брой списание LOVE style. Бебето ще се появи на бял свят през втората половина на септември.

Моделката-актриса, която вече е в четвъртия месец на бремеността признава, че от доста време е готова да стане майка.

„Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде – казва Диляна. Просто много обичам децата.”

Самият Асен пък също е категоричен, че иска да има много населидници. По отношения на брака и красавицата и актьорът са едно мнение.
„Не държа на брака – казва Диляна. Самото обещание: ”Ще те обичам цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели е лъжа още от момента, в който го изричаш. Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов.”

„Смятам брака за безсмислена институция – категоричен е Асен. Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето.”

32-годишната Диляна и 43-годишният Асен се запознаха на снимачната площадка на сериала "Стъклен дом". Заради бурните сцени, които двамата имаха по време на снимките на поредицата, веднага плъзнаха слухове, че са нещо повече от колеги. Тогава актьорите отрекоха да са двойка и дори пуснаха официално писмо, в което опровергаваха клюките.

Заглавна снимка: Булфото