Автор
Woman.bg

Разберете къде ще празнуват родните звезди на 14 февруари

Златка Димитрова се надява вече на годежен пръстен от Миро. Двамата са заедно от доста време и дори работят за бебе.

„Със сигурност ще бъдем само двамата в романтична обстановка, но още не сме решили дали да е в ресторант или у дома. Подготвила съм му изненада и се надявам той на мен също", казва Черната Златка.

Четете още: Златките купонясват заедно

Златка Райкова пък споделя, че все още не е готова да получи годежен пръстен.

„Не съм се настроила да получа годежен пръстен. Не е дошъл моментът. Но за първи път имам такава осъзната връзка и определено съм пораснала. Ще посрещнем Свети Валентин в СПА хотел във Велинград заедно с още една двойка приятели. Подготвила съм му романтична изненада след вечерята, за която ми помага персоналът на хотела", разкрива Златка Райкова относно посрещането на 14 февруари заедно с ММА боеца Георги Валентинов, пише hotarena.net.

Антония Петрова също не пропусна да се похвали как съпругът й Александър Бередин не се скъпи за празника. Вс яка година той я радва със скъпо бижу и тази година Мис България очаква същото.

Най-скъпият подарък за Анелия на този празник е да го посрещне с феновете си. Фолк певицата ще бъде в Белгия точно на 14 февруари, където готви много изненади за своите фенове.

Четете още: Дъщеричката на Анелия е фенка на селфитата

„Обичам да се раздавам и да получавам. Когато някой те обича, нормално е да те изненадва. Когато аз обичам, се раздавам на сто процента", сподели Анелия, но отказа да коментира слуховете за отношенията си с Калоян Арсенов.