Звучи като сбъдната мечта и точно така и изглежда. Представете си цял остров само за вас и вашите приятели, където може да правите каквото си поискате и да не пречите на никого. Имате пълната свобода да правите това, което ви харесва и да сте заобиколени само от красота и спокойствие.

Плажът да е само ваш, да се разхождате сами и да не се налага да се съобразявате с никого през цялата си почивка - ето на това му казваме истински Рай!

L’Ilot, Mauritius

Истинско блаженство за всички, които обичат спокойствието и красивите гледки. Тук удобството е на първо място, а пейзажът - незабравим.

Четете още: Бионсе с поредна доза снимки от семейната почивка в Южна Франция (галерия)

Cayo Espanto, Belize

Да се будиш почти на плажа в огромно легло само за теб и компанията ти. Няма нужда да се оглеждаш за багажа ти, можеш да го разпилееш по целия плаж и да се разхождаш необезпокояван където си поискаш.



French Louie Caye, Belize

Този райски остров се дава под наем заедно с човек, който както се казва - "ще е винаги на вашите услуги" и дори ще ви хване прясна риба за вечеря. Звучи като мечта, нали?



East sister rock island, USA

Предполага се, че ако имаш достатъчно пари, за да си наемеш цял остров, ще можеш да си позволиш и да идеш до там с частния си хеликоптер. Островът има площадка за кацане, не е много голям, но със сигурност има много удобства.



Royal Belize, Belize

Този приказен остров се наема заедно с персонал, който да ви служи през целия ви престой. Представете си как си лежите по цял ден на частния плаж, а когато се върнете привечер, на масата ви чака вкусно ястие приготвено от личния ви готвач...



Little Whale Cay, Bahamas

Кристално чиста вода и безкраен плаж, който чака само вас и компанията ви.


Четете още: Приказка в България - екоселище Омая