Грахово пюре
видяна 2951 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

Душевна работилница

Забавлението е сериозна работа.

Дайте на едно дете шанс да направи някоя пакост и ако то не се възползва от случая - викайте веднага лекар! (Дж.Джеръм)

Астро кутия

Венера в Скорпион – най-значимите неща често са невидими за очите

Венера в Скорпион има нетърпимост към фалша и ще свали воала на илюзията, не толкова за да ни злепостави, колкото да ни помогне да бъдем отново истински

Жълта шпионка

Кейти Прайс показа пищни форми на промоцията на новата си книга

36-годишната бивша моделка, която роди само преди няколко месеца, демонстрира пищна гръд и дълги бедра

Най-ново в Woman.bg

Четирите типа фигури 25 октомври 2014

Уау, каква грива! 25 октомври 2014

Плитка, оlé! 25 октомври 2014

Арт Box

Излезе ново издание на „Държавата“ на Платон

Един от фундаменталните трудове на основоположника на Западната философия и наука – Платон, излиза в ново, луксозно издание

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се