Грахово пюре
видяна 2613 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

 Специален проект

Да оставим следи ІІІ

назад напред още >

Спечели ме

Спечелете страхотни награди от BVLGARI!

Най-новото попълнение в колекцията от мъжки аромати BVLGARI се казва AQVA AMARA

Най-ново в Woman.bg

Арт Box

Потвърдено: Без Spirit of Burgas това лято

Намалените субсидии и неуспехът в уговарянето на атрактивни изпълнители са причината станалият традиционен музикален фестивал да не се проведе

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се