Грахово пюре
видяна 2774 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

Спечели ме

Вижте кой си спечели 3 двойни билета за RICHIE HAWTIN

Днес станаха ясни имената на трите късметлийки, които си спечелиха двойно покани за откриването на SOLAR SUMMER 2014

 Специален проект

Да оставим следи ІІІ

назад напред още >

Най-ново в Woman.bg

Арт Box

Щастието е чаша чай с теб

На 25 юли излиза испанският бестселър "Щастието е чаша чай с теб" на Мамен Санчез!

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се