Грахово пюре
видяна 3314 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

Спечели ме

Десет лесни съвета от стилиста: как да запазим красотата на дрехите си

Всеки има свое любимо облекло, което му носи спомени, кара го да се чувства комфортно или пък да блести като холивудска звезда

За дома

Романтичният стил в интериорния дизайн

Романтичен, женствен, нежен и защомнящ се, това са само някои от думите, с които може да се опише стила, който ще ви представим

Съветите на д-р Папазова

Тибетските капки - универсална рецепта за пречистване

Тибетските капки имат мощно имуностимулиращо действие, пречистват организма от токсини и свободни радикали

Най-ново в Woman.bg

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се