Грахово пюре
видяна 3271 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

Винени страници

Спечели награди от Винарна Свищов

В разгара на пролетния сезон Винарна Свищов ще изненада всички ценители на хубавото вино

Мама и дете

Шоколадът и децата

Черен шоколад в разумни количества ще повиши енергията на мускулите, но и ще повиши концентрацията и паметт

Астро кутия

Всяка игра си има правила!

Всяка зодия има свои максими, които я отличават от останалите

Съветите на д-р Папазова

Тибетските капки - универсална рецепта за пречистване

Тибетските капки имат мощно имуностимулиращо действие, пречистват организма от токсини и свободни радикали

Душевна работилница

Реваншът на интроверта

"Докато моите терапевтични умения са насочени към книгите, практиката ми на психолог процъфтява. Имам цифром и словом двама пациенти. Най-накрая открих своята перфектна натовареност с пациенти." Лори Хелгоу

Най-ново в Woman.bg

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се