Грахово пюре
видяна 2947 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

За дома

Новият мезонет на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес си купи нов апартамент в една от най-престижните сгради в Манхатън - The Whitman

Душевна работилница

Забавлението е сериозна работа.

Дайте на едно дете шанс да направи някоя пакост и ако то не се възползва от случая - викайте веднага лекар! (Дж.Джеръм)

Астро кутия

Луната във Везни – да погледнем на стара и проблемна ситуация през различен фокус

По време на този транзит ще изпитаме потребността да подредим всяко кътче от душата си, но също и всяко хаотично място във външния си живот

Жълта шпионка

ДесиСлава: Татко ме пребиваше

ДесиСлава е имала изключително трудно детство, белязано със скандали и домашно насилие

Най-ново в Woman.bg

Арт Box

Излезе ново издание на „Държавата“ на Платон

Един от фундаменталните трудове на основоположника на Западната философия и наука – Платон, излиза в ново, луксозно издание

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се