Грахово пюре
видяна 3101 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

Душевна работилница

Всичко е език.

Според Франсоаз Долто думата "език" означава не само речта, а и целия сензорен и физически обмен, позволяващ общуването в човешката среда. Езикът с който си служи човешкото същество, изразява неутолимото му желание да се среща с другия, бил той подобен или различен от него и да общува с него.

За дома

Направи си сама: Елегантна масичка от стар куфар

Старите модели куфари изглеждат много приятно и романтично, затова често се използват като декоративни елементи от интериора

Астро кутия

Хули Леонис за астрологията като път, който сме забравили

Едно наистина полезно и поучително интервю, относно гледната точка на Хули за астрологията като предопределеност, съдба и карта на собствения ви живот

Най-ново в Woman.bg

Red hot mamma! 30 януари 2015

Черното й отива! 30 януари 2015

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се