Грахово пюре
видяна 3217 коментари 1

05 февруари 2010 | 15:02

Необходими продукти:

1 картоф
500 гр. замразен грах
краве масло
малка връзка джоджен
1 ч.л. сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:


Обелете картофа и го нарежете на кубчета. Варете го до полуготовност в солена вода.

При него изсипете грахта и кипнете всичко.

Оставете да ври така около 3-4 минути.

Прибавете ситно нарязания джоджен и оставете да ври още 1 минута.

Излейте излишната вода и с преса за картофи намачкайте сместа на пюре или пък я блендирайте.

Подправете със сол и черен пирер, а накрая добавете 2 с.л. масло.

Автор: Woman.bg
Електронно списание за истинската жена
нагоре

Тагове

Коментари



  1. 1
    Деси 07 декември 2010 | 15:05

    Пресният джоджен придава страхотен вкус на всякакви видове (зелени)песто, включително и от сурови продукти само.

Добави Коментар

нагоре

Играй и спечели

Спечели: "Домашен хляб" от шеф Ивелина Иванова

Хлябът е велика и свещена храна за човечеството

Съветите на д-р Папазова

Тибетските капки - универсална рецепта за пречистване

Тибетските капки имат мощно имуностимулиращо действие, пречистват организма от токсини и свободни радикали

Душевна работилница

Този когото светът би отхвърлил, Бог ще го вземе, ще го избере и използва да извърши велики неща.

Ако не се впечатляваме от силните си страни, талантите и дадените ни от Бог способности, тогава не можем да се притесняваме от слабостите и неспособностите си. (Д.Майер)

Най-ново в Woman.bg

Анелия без грим! 20 април 2015

Мама и дете

4 дни след раждането, Сара отново с плочки по корема

Моделът Сара Стейдж, която стана известна като "бременната с плочки по корема", роди преди едва четири дни, а ето, че тялото ѝ изглежда в перфектна форма

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се