Автор
Woman.bg

Радостта да видиш бебето си за първи път, но родено от друга

Ако вече сте имали щастието да станете майка, със сигурност знаете какво е усещането да държите малката си рожба за първи път в ръце.

Може би това е един от онези моменти, които помните цял живот и в който сте били най-щастливи, горди, спокойни и дори сте плакали от щастие.

Една от най-коментираните в интернет пространството снимка в момента е тази на Ким Овертън от Тексас, САЩ, чието бебе тя вижда за първи път, но родено от сурогатна майка.

Когато е диагностицирана с рак на уретрата през 2005-та година, надеждите й за второ дете се разбиват на хиляди парченца.

Тогава нейната племенница Сидни предлага да стане сурогатна майка, защото знае колко много това ще означава за леля й и семейството й.

"Нямах търпение да хвана бебето си, веднага след като се роди. Всичко се случва толкова бързо, когато си наблюдател на едно раждане и само след няколко напъна, малкия дойде на бял свят", споделя Ким пред камерата на Good Morning America.

Първото си дете тя е отгледала като самотна майка, а бащата на новороденото й дете е вторият й съпруг.

"Цялото преживяване с раждането на Оливър беше прекрасно. Това е една щастлива история, която ще му разказвам, когато порастне", казва Ким по адрес на новороденото бебче.

Те са близначки, но... са от различни раси