Искате ли незабравимо, интересно и романтично пътешествие? Предлагаме на всички влюбени няколко идеи за нестандартни пътувания.

Класика в жанра „романтична среща“ е да отидете заедно на кино. Но ние разбира се няма да ви караме да посетите премиерата на последния филм в родния ви град. Вместо това ви препоръчваме да отидете в един от най-необичайните киносалони на света.

Такъв е Archipelago Cinema. Можете да посетите това заведение, ако отидете в Тайланд. Плаващият киносалон, заобиколен от екзотични пейзажи, е идеален за гледане на романтични филми с половинката.

Четете още: Каква е перфектната любовница?

Ако пък се озовете в Лондон, вземете гореща вана в Hot Tub Cinema. Киносалонът се намира на покрива на сграда в престижен квартал на британската столица. Тук можете да си резервирате вана и да се насладите на чаша шампанско и любим филм в топлата вода заедно с любимия си.

Невероятно красиви и подходящи за влюбени двойки са „безкрайните басейни“, изглеждащи като безбрежни водоеми. Има предостатъчно такива по света.

Когато си избирате хотел за романтична почивка, харесайте хотел с подобен басейн. Той ще ви осигури нужното настроение.

Четете още: Дантелeни нокти – романтика и стил в едно

В Япония са популярни тъй наречените „любовни хотели“ („love hotel”). Тези заведения са създадени специално за влюбените двойки, които си търсят уединено местенце. В „любовните хотели“ идват хора, които искат да разнообразят интимния си живот, както и младежи, които не разполагат със собствено жилище.

Японските хотели на любовта са популярни и сред туристите – те ги намират за много интересни и нестандартни. Стаите могат да са с най-различен интериор – някои напомнят офис или лекарски кабинет, други приличат на каюта в подводница.

Четете още: Булчински букет за вечността

И още една идея – отидете на ресторант. Разбира се можете да бъдете по-прозаични и просто да хапнете в заведението, в което е била първата ви среща. Но ние ви предлагаме нещо по-интересно. Посетете например Solo Per Due – италиански ресторант, в който има само две места! Това е ресторант за двама в най-буквалния смисъл. Ще трябва да направите резервация поне няколко седмици предварително.