Автор
Woman.bg

Пътешествие през 97 страни без карта и маршрут

Да зарежеш всичко, целия си досегашен живот, да напуснеш работа и да си запазиш еднопосочен билет - всеки от нас си е мислил поне веднъж да направи това и да не му мисли повече, като всеки ден открива все нови и нови земни кътчета.

Когато завършва училище на 18, Крис решава да се отправи на пътешествие през невероятни кътчета на планетата, като открива неподозираните красоти на непопулярни дестинации, които ние ще ви представим и които той е качил в сайта си http://unusualtraveler.com/!

"Трябва да намеря нова пътека, такава, каквато никой не е очертал досега. В противен случай думата "приключение" губи своето значение. Няма нищо приключенско в това да следваш туристическа карта", споделя пътешественикът в собствения си сайт.

17 от най-необикновените плажове, които можете да видите

Видял е места, които малко пътешественици биха избрали за дестинация, като например Пакистан, Иран, Таджикистан и Грузия, вместо популярните, но банални Париж, Лондон и Рим.

В момента на 27, Крис вече е посетил цели 97 страни и е открил очарованието във всяка от тях, като моментите е запечатал във впечатляващи фотографии, част от които ще ти представим!

Ларунг Гар, Китай

Пакистански камион

Северна Корея

Татски Пилар, Грузия

Есфахан, Иран

Таджикистанска сватба

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.