Дъщерята на рапъра Кание Уест и реалити звездата Ким Кардашиян посети първото си модно ревю по време на седмицата на модата в Париж.

Семейство Кардашиян-Уест беше в Париж за по-малко от 12 часа, а малкото им момиченце заедно с майка си беше на първия ред на ревюто на "Balenciaga".

Това не е първата модна изява на Норт.

Както вече писахме тя се е снимала във фотосесии за американското издание на модната библия "Vogue" и за CR Fashion Book на Карин Ройтфелд - бившата главна редакторка на парижкия "Vogue".

Четете още: Норт Уест дебютира като модел

Момиченцето бе облечено с черен кожен клин и кожена пола и черна блуза. Много черна визия за малко момиченце, не мислите ли?

Четете още: Ким и Кание на романтична вечеря в Лондон

През повечето време Норт седеше в скута на майка си и дори изпрати въздушна целувка на Карин Ройтфелд.

Тоалетите на цялото семейство бяха съобразени един с друг. Ким се бе издокарала с елегантен черен панталон и черно поло. Косата й бе вързана строго в ниска конска опашка, а Кание бе заложил на удобни дрехи отново в черната гама.

Присъствието на малката Норт не е било планирано. "Когато излизахме тя се разплака, не можах да я оставя. Решихме да я вземем с нас. На нея й беше много интересно да гледа ревюто от първия ред", каза Ким Кардашиян пред Yahoo Style.

ВИДЕО: