Първият супермодел в света – Джанис Дикинсън, доказа, че дори и на 60 години тя все още умее наперено да дефилира и не се нуждае от моден подиум за целта.

С видимо приповдигнат дух и широка усмивка на лицето, Джанис направи точно това преди броени дни на плажа в Малибу. Нейният позитивизъм бе несъмнено вдъхновяващ, за разлика от тялото й.

Към днешната дата звездата все още е слаба и притежава дълги крака и тънка талия, с които може да засрами редица известни дами, наполовина на нейната възраст, за жалост обаче кожата й вече е загубила някогашната си еластичност и в момента е сбръчкана и отпусната.

Това нагледно доказват снимките, които папраци направиха на звездата, докато се забавлява на плажа. Въпросните фотоси набързо обиколиха интернет сайтовете и предизвикаха противоречиви коментари у интернет потребителите. Докато едни се чудят как тялото на Джанис може да изглежда толкова състарено и открито го описват с доста цветущи коментари, то други са на мнение, че това е естественият ход на времето и звездата изглежда съвсем нормално за възрастта си.

Мелани Грифит на 56 по бикини (снимки)