Автор
Woman.bg

Първа снимка на бебето на Джесика и Джъстин

Джъстин Тимбърлейк публикува за пръв път снимка на новородения си син Сайлъс. Мъникът е в прегръдките на майка си актрисата Джесика Бийл. Двойката има дългогодишна щастлива връзка, а от 2012 г. са съпруг и съпруга. Бебокът е естествено продължение на любовта им, радват се техни близки.

Джъстин Тимбърлейк е супер щастлив, че е татко на момче, защото ще има с кого да споделя любовта си към баскетбола. Сайлъс е облечен с миниатюрно екипче на Гризлитата от Мемфис, любим отбор на таткото.

Виждаме 33-годишната майка за пръв път след раждането. Тя е без грим, с баскетболна шапка и великолепната си широка усмивка. Заедно с Джъстин избрали името Сайлъс Рандъл - първото име заради дядото, а второто заради бащата на певеца.

Четете още: Джесика Бийл роди!

Джесика не пожела да разкрие новината за бремеността си, както правят повечето холивудски знаменитости. Тя се скри от папараците и дори за известно време беше в Австралия, далеч от шумотевицата на щатския хайлайф. През януари Джъстин потвърди клюката за бремеността й като публикува снимка, на която целува коремчето на бременната си съпруга.