Бионсе се опитва да сподели част от своята енергия, създавайки нов аромат, трети по ред, наречен Pulse. Той определено продължава пътя на предишните два, път на съблазън и блясък.

Новият аромат е създаден с подкрепата на небезизвестната корпорация COTY, същата, с която Бионсе сътрудничи при лансирането на предишните Heat и Heat Rush аромати. Хората зад този проект са убедени, че ще пожъне голям успех, тъй като това е аромат, подходящ за всякакви случаи.

Бионсе е известна със своя силен и женствен стил и като че ли този парфюм пасва идеално на нейната същност.

Pulse се отличава със съблазнителна нотка на цвят от круша, цитрусови плодове, божур, жасмин, мадагаскарска ванилия, както и специален сорт орхидеи – сърцето на формулата, който е и любимият Бионсе.

Третият аромат на музикалната дива е цитрусово, цветно ухание, което очарова и се опитва да донесе висока доза енергия, пише stylezone.bg.

Опаковката е абсолютно божествена – обърната надолу хромена бутилка, в която се помещава небесносинята течност. В свое интервю певицата сподели, дизайнът на опаковката е вдъхновен най-вече от сценичните и костюми.

Ароматът ще бъде разпространен в над 60 страни, така че се пригответе за септември, когато ще се разположи на рафтовете и във вашия любим магазин за парфюми.