Автор
Woman.bg

Пуловерът на Дейвид Бекъм за 35 лева стана хит

Вече ви показахме рекламната кампания на Дейвид Бекъм „Modern Essentials“ за H&M.

Дейвид Бекъм за H&M

За новата си кампания за Бекъм си сътрудничи с комедийния актьор Кевин Харт, за да представи по хумористичен начин своя собствен моден свят. В кампанията за колекцията Modern Essentials selected by David Beckham за есен 2015 Харт пресъздава образа на актьор, който се готви да изиграе ролята на Дейвид Бекъм.



Факт е, че „Modern Essentials selected by David Beckham“ се радва на небивал интерес. Факт е, също така, че избраните блейзър, плетен пуловер, яке-бомбър, класическо палто, раирана риза и суитчърът с принт са на доста достъпни цени.



Най-голямо впечатление в колекцията на Дейвид обаче направи пуловерът от вълнена смес в цветова комбинация от тъмно синьо и бежово. Ярко открояващите си райета придават на пуловера елегантен вид, а цената му от едва 35 лева накара всички мъже да се затичат към магазините, където да се сдобият с така мечтаната дреха.

Семплият пуловер на скромна сума е сред най-търсените мъжки дрехи за хладния сезон. Всичко това само заради името на Дейвид Бекъм и едно етикетче, което сочи, че тази плетка е избрана не от кого да е, а именно от именития футболист.