Автор
Woman.bg

Пълно преобразяване: Момичето с най-големи устни

Според Световните рекорди на Гинес 24-годишната Кристина Рей има най-големите устни в света, разбира се, следствие на 100 силиконови инжекции.

В миналото Рей се срамувала от тънките си устни. Взела решение да се подложи на козметични процедури, за да придобие плътността и сочността на устните на любимата си анимационна героиня.

Това удоволствие ѝ струвало близо 4000 долара, придружено с „ужасна болка“, но Кристина не се отказала.

През 2011 година тя дава интервю за The Sun, в което споделя: „Мисля, че изглеждам фантастично и това ме прави щастлива. Понякога непознати ми подвикват разни неща зад гърба, но не ме интересува.“

„Искам да стигна дори по-далеч. Искам да изглеждам като анимационен герой. Пристрастена съм към анимацията и към пластичните интервенции.

По-голямата ми сестра Ира има красиви, пълни устни, освен това обожавам Джесика Рабит и нейните огромни устни. Тя е моят идеал за жена. От малка забелязвах, че устните ми са по-тънки на всички останали и реших, че когато порасна достатъчно ще ги променя.

Вижте, в Русия излъчват по телевизията реклами за силикон и ботокс, какъв въобще им е проблемът на всички по света с тези неща?“

В училищните си години Кристина е била подигравана от съученици, защото я намирали за грозна - „Смятах, че едни едни плътни и сочни устни, например, ще ме направят по-красива.“

Когато става на 17 години Кристина посещава за първи път кабинет за пластична хирургия, където си слага и първата инжекция. „Първата беше много болезнена, но резултатът ми хареса. Знаех, че ще са ми нужни още много инжекции преди да постигна мечтаните устни. След този първи път започнах редовно да посещавам кабинета и в един момент хирурзите просто спряха да ми обръщат внимание – сядах, слагаха инжекцията и си тръгвах.“

И така, плътните устни, за които Рей винаги е мечтала, ѝ дали самочувствие, което я извадило от черната дупка на потиснатост и самота. Дори родителите ѝ се съгласили да приемат манията ѝ щом това я прави видимо по-щастлива.

Рей успява да осъществи и няколко други метаморфози – имплантира си силиконови гърди, променя формата на носа си, изгражда си елфски уши и се татуира на множество места, включително и върху едната страна на главата. Пиърсингите, които си е правила за безброй, а върхът на сладоледа са рогцата на главата, с които се гордее.