Кейти Райтър от Лонг Джети, Австралия е живото доказателство, че ако човек има воля, няма невъзможни неща.

Години наред закуската на младата дама била енергийни напитки и шоколади, през целия ден продължавала да залъгва глада с джънкфуд, а вечерята ѝ представлявала две менюта от Макдоналдс.

25-годишната Кейти разкрива, че развила въпросните хранителни навици, след като започнала да излиза с годеника си Ник Джонъс. За четири години тя качила 40 килограма.

"Когато се запознах с Ник, бях 80 килограма и леко пухкава. Той ме харесваше такава, каквато съм, и много бързо започнах да се чувствам комфортно около него. Предимно си взимахме джънкфуд за вкъщи и така когато навърших 21 години, вече бях достигнала 120 кг и размер 20. Бях толкова надебеляла, че ме болеше дори да стоя права на работа. Това ми отвори очите да разбера, че имам проблем."

Кейт работи като продавач-консултант и през голяма част от деня седи права, това в комбинация с килограмите е причина краката ѝ да отичат и то до такава степен, че тя разкрива, че след работа не просто изпитва дискомфорт, а силна болка, която не ѝ позволява дори да шофира, за да се прибере у дома.

Кейти решава, че е време да сложи край на всичко това и да се погрижи за здравето и визията си, но тъй като първоначално не знае откъде да започне, решава просто да намали порциите храна, които приема. В резултат на това само за седмица тя сваля 8 килограма.

"След това си свалих приложение, което изчислява калориите, и започнах да следя какво ям. Само за един месец теглото ми стана под 100 килограма. Осъзнавайки колко съм пренебрегвала нуждите на тялото си, започнах да следвам не само хранителен, но и тренировъчен режим. Исках да сваля излишните килограми по естествен път и да извая тяло, което да демонстрира усилията, които съм положила и новата философия, която изповядвам."

След като заменя бързата храна за пресни зеленчуци и чисто месо, а ежедневието и включва Crossfit упражнения, високата 170 сантиметра дама бързо започва да забелязва промяната във физиката си.

"Само след девет месеца носех размер 10 и тежах 65 килограма, никога през живота си не съм била толкова слаба", с радост разкрива красавицата.

Към днешна дата 25-годишната Кейт продължава да води здравословен начин на живот, като тренира всеки ден по 2 часа и разкрива, че вече е 75 килограма, но пояснява, че е качила само мускули. По тялото ѝ могат да се видят не само те, но и стрии, но тя разкрива, че не се притеснява от тях, а ги носи с гордост, защото са най-красноречивото доказателство за дългия път, който е извървяла.

По материал на www.dailymail.co.uk