Пръстите на мъжете издават размера на достойнството им
видяна 30096 коментари 29

12 април 2013 | 16:13

Съотношението между дължината на палеца и на безименния пръст при мъжете показва какъв е размерът на тяхното достойнство, установиха изследователи от Корейския университет.

След като наскоро беше доказано, че размерът наистина има значение, учените улесниха още повече нежния пол, като им подсказаха как да "пресметнат" големината на това, което ги очаква в леглото и то само с един поглед на ръката на мъжа. Оказва се, че съотношението между два от пръстите на силния пол издава размера на тяхното достойнство. Колкото по-ниско е то, толкова по-голяма гордост крие мъжа в панталоните си, пише БГНЕС.

В изследването участват 144 мъже. Връзката между безимения пръст и палеца била наречена от специалистите "2D:4D". Това съотношение е свързано с половите хормони естроген и тестостерон. По-високите нива на мъжкия полов хормон са свързани с по-ниско съотношение, а по-високо ниво на женския хормон означава по-голямо съотношение между дължината на пръстите.

нагоре

Коментари 1. 29
  н4 на Рибаря окото 13 май 2015 | 12:08

  Също така за меренето да добавя, че според мен точното мерене е без натискане към тялото на линията. Само допряна и отгоре, а не от долу и най - вече без топките :D. Поне аз така меря. Също така ако веднъж сте попаднали на по - надарен, не значи че всеки следващ трябва да е по - голям или равен.Мъжете с размер 18-20+ см са едва 2-3 % от мъжкото население на земята.

 2. 28
  н4 на Рибаря окото 13 май 2015 | 12:08

  Също така за меренето да добавя, че според мен точното мерене е без натискане към тялото на линията. Само допряна и отгоре, а не от долу и най - вече без топките :D. Поне аз така меря. Също така ако веднъж сте попаднали на по - надарен, не значи че всеки следващ трябва да е по - голям или равен.Мъжете с размер 18-20+ см са едва 2-3 % от мъжкото население на земята.

 3. 27
  н4 На рибаря окото 13 май 2015 | 12:01

  Да допълня. Според това изследване до колкото разбирам, ako безименният пръст е по - дълъг от показалецът, това значи, че мъжът има по-силни мъжки хормони и нива на бла бла. И това нещо го доказват, чрез изследване на само 144 мъже и то от страна пълна с "надарени мъже"- Корея.... Четох, че мъжете с по - дълъг безименен били и по - красиви и по -агресивни обаче и тн. Пълни глупости. Жени трябва да разберете, че мъжът не си избира колко да му е голям, както вие не си избирате колко да са ви големи циците. Мъжете лъжат за размера, защото смятат, че вие имате огромни очаквания и не искат да се изложат. Според мен ни би трябвало мъже с ~15 см (15 дължина/13 обиколка) пениси да се чувстват неудобно да кажат на приятелката си колко им е голям. Това е един абсолютно нормален и среден размер за белите раси и по -специално за България. На американците средният размер е 14. Също така на балканите сме с най-висок среден размер на пениса. Все едно жена със "C" чашка да се срамува от големината на гърдите си. Ясно , е че порното вкарва нереални стандарти, но трябва да помислите малко. Мъжете гледаме доста порно, но не очакваме гаджета с D+ размери на гърдите (поне аз). Едни добре оформени "C" размер гърди са перфектни според мен. Но съм имал гадже и с Б и с по ниска номерация в Б и с по - висока. И пак съм намирал гърдите на тези момичета за секси и красиви. Обиди спрямо размера може да доведе мъжът до комплекси, депресия и дори импотентност. Един вид му казвате , че не може да задоволи жена и е безполезен. Аз с размер една идея (1см) по -дълъг от средното за БГ и с 2 см повече обиколка от средното (16/15)и не съм чувал критики. Но това може би се дължи на фактът, че съм си хващал само печени гаджета с наличие на интелект, по любов, а не за една вечер. Чел съм истории на мъже с размер една идея по малко от средното, които са мачкани до депресия от гаджетата си , заради размерът им. Ясно е че иам Size Whores и при мъжете и при жените, но ми се иска да са по - малко тези индивиди. А има и друг момент - ако изискваш надарен партньор и ти трябва да си надарен. Двойните стандарти не ми допадат.

 4. 26
  гошко 10 април 2015 | 23:08

  голям хуй путки не лови

 5. 25
  ohoh 02 май 2013 | 20:44

  "След като наскоро беше доказано, че размерът наистина има значение" пффф и кой точно го е доказал...тия "новини" са мислени в клозета всичките 100%

 6. 24
  Кейн 02 май 2013 | 20:24

  А не е ли по-добре да се измери самият член,ако е толкова важно да го включат в личната карта като антропометрия,както пишат цвета на очите и ръст

 7. 23
  hhl 01 май 2013 | 23:42

  с малка пишка направих 4 деца ,а бройките от младоста ми са към стотина ,много важно(((((

 8. 22
  Shadow 28 април 2013 | 01:01

  20 Лесби Колко глупаво от твоя страна да обединиш всички под едно становище и добре че Алековото произведение е толкова популярно че да имаш и с какво мъжете сега трябва кажем че всички жени пък са как'Сийки ли ? ако изобщо си я чувала тази героиня няма значение така или иначе няма да го направя все пак няма нужда да се боря да спечеля нещо което никога не съм губил

 9. 21
  gggggggg 16 април 2013 | 22:36

  nnnnn

 10. 20
  Лесби 15 април 2013 | 08:16

  Тва е тъпня.Не ме вълнува мъжкото достойнство,дами,ние сме по-добри от косматите байганьовци,с пръсти ще ви довършим,ще се почувствате супер.

Добави Коментар

нагоре

Силата на природата

Ипократис Пападимитракос, диетолог: Мастиха моментално облекчава храносмилателни проблеми

Има трайно подобрение при киселини, гастрит, язва и колит, контрол над Хеликобактер Пилори

Астрология за всеки ден

25 май според астрологията

Отношенията няма да достигат дълбочина и усърдие

Арт Box

A to JazZ 2016 се задава с още повече международни артисти

Стар парижки джаз, американски бийтбокс саксофонист и величествен биг бенд са сред гостите на фестивала

Астро кутия

Облечете се според зодиакалния знак - част II

Следващите няколко зодии и техните любими дрехи

Душевна работилница

Кариерата ни е продължение на нашата личност.

"Няма по-добър начин да се отблагодарите на Бога за вашите дарби или да ги увеличите, от това да ги споделите." М.Уилямсън

Най-ново в Woman.bg

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се