Скъпи читатели, може би вече сте чули слуховете… Всичко е вярно, "Проницателят" е отново тук. На 24 Март книгата излезе на българския пазар.


Отново открих Джоунс - проницателя, който завинаги промени живота ми.
Първия път когато го срещнах, бях на двайсет и три.
Нямах нищо освен дрехите на гърба си и спях на плажа под един кей. Старецът стана единствения ми приятел и ми каза истината за мен самия, въпреки че не исках да я чуя.
Аз ли? Аз го наричах Джоунс. Не господин Джоунс.Просто Джоунс.
Защо изчезна, без дори да се сбогува, а години по-късно се появи, също толкова неочаквано? Страхувам се, че не съм достатъчно умен, за да отговоря.
Знам само, че той се върна и ми даде нова гледна точка - като родител, като син, като писател.
Искате ли да погледнете под друг ъгъл на нещата от живота?
Искате ли резултатите, които постигате, да не бъдат определяни като ,,посредствени,,?
Ако е така,тази книга е за вас.

Книгата може да закупите тук: http://shopping.bg/pronicateliat-se-zavryshta-andi-andrius

За автора:

Анди Андрюс е роден на 22 май 1959 г. в град Бирмингам, щата Алабама. Започва кариерата си като комедиен артист. Избран е за “комик на годината” с гласовете на повече от хиляда негови колеги за две последователни години. По-късно се отдава на писане.


Славата идва с една от първите му книги – The Travelers Gift (на български ще излезе под заглавие “Съкровищата на пътешественика”) става бестселър на Ню Йорк Таймс и е преведена на повече от двайсет езика. Интересен факт е, че е била отхвърлена от 51 издателства преди да бъде издадена. Анди си спомня със смях, че си мислел, “ако след 51 отказа се отчаям никога няма да успея”. Следващите му книги стават изключително популярни в цяла Америка и се превръщат в бестселъри по целия свят. Пресата го определя като “една от най-влиятелните личности на 21 век в Щатите”. Притежава изключителен ораторски талант и способност да мотивира хората. Говорил пред огромни аудитории по молба на четирима различни американски президенти и пред ръководния състав на най-големите американски корпорации. Води обикновен живот в Ориндж Бийч, Алабама със съпругата си, Поли, и двамата им синове. Разтоварва се като лови риба.

Книга: "Проницателят се завръща"
Автор: Анди Андрюс
Издателство: Skyprint