Автор
Woman.bg

Промо петък и COMO = очаквано добра комбинация

Да, обичам работата си, но едва ли има по-широка усмивка от тази, озаряваща лицето ми, когато осъзная, че петък наближава.

Тази седмица обаче последният работен ден е още по-дългоочакван, защото освен радостта, че на следващия ден ще мога да поспя до неприлично късно, въпросният 25-и ноември е промо петък в COMO, тоест ще мога да купя всичко онова, от което се нуждае домът ми, спестявайки пари.

Да, точно така през целия 25-и всички продукти в сайта на хипермаркета ще бъдат намалени с 10%. Единственото, което трябва да направите, за да се възползвате от отстъпката, е да въведете промокода PROMOFRIDAY, след като добавите желаните от вас продукти в кошницата.

Лично аз вече знам точно какво ще си купя от промо петъка - онзи диван за всекидневната, на който съм хвърлила око от доста време, както и на нов килим за спалнята, и лампион за кабинетната стая.

А защо не и аксесоари за дома, с които да поканя вкъщи коледния дух. Защото промо петъкът е и най-удобният момент да се купят всички онези красиви декорации за дома, за които сме си мечтали винаги, както и подаръци за близките по случай предстоящите празници.