Трето лято поред водеща на предаването "Отчаяните съпруги" се развежда.

Въпреки че името на рубриката беше променяно на два пъти, явно проклятието продължава да тегне над формата. Любопитното е, че винаги причината за раздялата се крие в трети човек.

Жени Калканджиева се оказа поредната разведена жена в предаването. След Вихра и Даниела Янков, Жени е третата водеща на дамската рубрика, която слага край на брака си, след като е седнала на стола на водещата. И въпреки че в началото не вярваше в суеверия, очевидно горещият стол на тв водеща и за нея се оказа фатален, пише kliuki.net

Сред екипа на предаването отдавна се шири суеверието, че който и да седне на стола на „Отчаяните съпруги“ рано или късно се развежда. Досега три от водещите на рубриката сложиха край на браковете си.

Първа крак повлече Даниела, която се разведе с Андрей, след като научи за връзката му с друга жена. Вихра пък се оказа изоставена от Иван, след като той хлътна до уши по Ирина.

Жени е третата, в чиято връзка се намесва друга жена, тъй като съпругът й Тачо вече официално живее с новата си изгора Зорница. След 6 години заедно, бившите съпрузи се разделиха без много шум, но тепърва предстоят най-неприятните моменти от развода им.

Мая Савова, единствената все още женена водеща на предаването, наскоро призна пред сп. LOVE style, че вече доста се плаши от проклятието на "Отчаяните съпруги". "Когато се случи раздялата между Иван и Вихра не се поддадох на това внушение, реших, че е случайност. Въпреки че говорихме с гледачки и те казаха, че самото име на предаването "Отчаяни съпруги" има лоши вибрации. С Вихра се опитахме да променим това, дори правихме различни ритуали за разваляне на проклятието. Казаха ни, че единият стол е прокълнат и го сменихме. Променено беше и цялото студио" - споделя Мая.

"Името на предаването също беше сменено на "Жените говорят", но явно проклятието продължава" - допълва тя.

"Новината за развода на Жени ми дойде доста неочаквано. Не съм предполагала, че нещата между нея и Тачо са толкова сериозни. Знаех, че има проблеми в семейството си, но не предполагах, че ще стигне до там" - споделя още половинката на Крум Савов.

Вярвате ли в проклятия и какво мислите за трите поредни развода в предаването, очакваме да разберем от коментарите ви в края на материала.