Няма такова нещо като перфектна половинка, всеки човек си има своите недостатъци, изключение не правят и любимите ни хора – понякога са незаслужено груби с нас, нараняват ни с думите си или ни карат да се чувстваме пренебрегнати, но това не значи, че не ни обичат и че не са подходящи за нас.

Ако все още се чудите дали партньорът ви е за вас, вижте тези няколко знака, които ще отговорят на въпроса срещате ли се с точния човек.

Той е най-голямата ви подкрепа

Може да забравя важни за вас дати, да не е много по-комплиментите и изненадите, но ако той е човекът, който винаги е насреща, за да ви подкрепи, значи сте истинска късметлийка, че сте го намерили.

Това да има някой, който се интересува от случващото се в живота ви и който винаги е готов да ви изслуша и да предложи решение на проблема, някой, който ще застане на ваша страна, дори и да не сте права и ще ви сподели, че не сте реагирали уместно, чак когато си останете само двамата, не пред другите, защото вие сте един отбор, е много по-ценно от всяка изненада в лъскав ресторант по случай годишнината.

Разбирате се без думи

Не, не визираме клишираното твърдение за довършването на репликите, а нещо съвсем различно.

Когато човек е наистина влюбен, той е много сетивен, усеща и запомня на пръв поглед малки, но всъщност значими детайли от поведението на половинката си.

Ако имате наистина силна емоционална и духовна връзка с човека до вас, ще знаете, че когато той е изнервен за нещо, последното, което иска, е да ви обяснява подробно и аргументирано за какво точно е ядосан и на кого. Затова, вместо да го засипвате с въпроси, вие си замълчавате и изчаквате да минат няколко минути, след които той сама ще ви сподели какво го мъчи. Също както ако е правилният за вас, той ще разбира вашите нужди само по изражението на лицето ви, без да има нужда да обяснявате или да молите за нещо.

Тишината не ви плаши

Ако не се чувствате неловко в тишината с него, значи имате наистина силна връзка.

Ако не ви е необходимо да излизате постоянно с приятели и да ходите на кино, за да се разведрявате и ви е достатъчно ви да сте си просто заедно – всеки да си четете книга и от време на време, вие или той, да прочита нещо на глас, за да се сподели емоцията от красиво леещите се думи, значи, сте наистина родени един за друг.