Всеки, който е виждал поне едно видео на британската изпълнителка FKA twigs, вече има известна представа за колко фънки, странна, но очарователна мацка става въпрос.

Новата любов на актьора Робърт Патинсън има общо с Кристен Стюарт дотолкова, доколкото и двете са слаби миньночета, и двете обичат алтернативна музика, и двете са малко странни и не се вписват в общата представа за пленителни красавици.

Четете още: Най-омразните знаменитости - II част

Истинското име на чаровницата с канелена кожа е Талия Дебрет Барнет и е родена преди 26 години в малко, английско, провинциално градче. Майка ѝ е била балерина и носи испанска кръв, а баща ѝ, бивш джаз танцьор, е ямаец.

Четете още: Кейти Пери е горда, че не е спала с Робърт Патинсън

Преди да стартира собствена музикална кариера, Талия е била танцьорка в проекти на изпълнители като Кайли Миноуг и Джеси Джей (можете да си припомните видеята Do It Like A Dude и Price Tag).

FKA twig е пленителна по един особен начин и изкуството ѝ не е лесно смилаемо за публика, която предпочита по-комерсиална музика.

Четете още: Джеси Джей с нова прическа и цвят

На нас ни харесва като артист, но не взимаме отношение по повод връзката ѝ с Патинсън. Причината? Не ни интересува особено.

Според вас Кристен или FKA twig е по-добрата половинка за британския актьор?

Струва ни се, че този червен Opel ADAM би отивал много на смуглата чаровница!

Лимитирана серия Opel ADAM от Браян Адамс!