Автор
Woman.bg

Пристрастени към пластичната хирургия: Мелани Грифит

Всички искаме да изглеждаме млади, но това важи с особена сила за известните личности, които непрекъснато са под светлината на прожекторите. Някои от тях обаче са толкова завладени от външния си вид, че не знаят кога е добре да спрат. В поредица от няколко материала ще ви покажем точно такива знаменитости. Повечето от тях не признават, че са се подлагали на естетически интервенции, но разликите са повече от очевидни.

Първа в списъка ни е бившата съпруга на Антонио Бандерас - Мелани Грифит. През годините актрисата измина пътя от червенокоса хубавица с нормални бузки, до дама с изваяни скули, доста променен нос и опъната кожа. Мелани е получавала множество критики за външния си вид и според запознати пластични хирурзи е правила доста подобрения и промени по себе си. Те твърдят, че е имала импланти в устните си, които е премахнала. Днес Грифит е на 59 години и продължава все така да внася различни промени във външния си вид.

Преди време актрисата сподели какви са най-честите онлайн коментари по неин адрес: "Повечето хора ми казват, че изглеждам ужасно. Не знам дали наистина е така, но мога да кажа, че тренирам с личен треньор по четири пъти седмично, а освен това практикувам и хот йога".