Автор
Woman.bg

Приорин - пълна грижа за мечтаната коса – от корена до върха!

Продуктите с марка Приорин възвръщат здравината и блясъка на Вашата коса!

Приорин® Капсули е създаден да поддържа косата здрава. Неговите съставки ще помогнат на Вашата коса да бъде жизнена и силна.

• L-Цистинът е основният градивен елемент на кератина. Кератинът е главният компонент на косата и ноктите, засилва растежа на косата и спомага за нейната здравина.

• Екстрактът от просо съдържа редица важни микроелементи, които са естествените градивни елементи на косата и ноктите.

• Пантотеновата киселина (витамин В5) помага за поддържането на здрава и силна коса чрез стимулиране на процеса на създаване на нови клетки, от които се изгражда косъмът. Тя участва и в усвояване на енергията от хранителните вещества. Пантотеновата киселина може да помогне за възстановяване на естествения цвят на косата и помага за предотвратяване на загубата на коса.

• Биотинът, или познат още като витамин Н, допълнително подсилва действието на тези съставки, подпомага биологичния процес, осигуряващ устойчива структура на косъма и ноктите.

Уникалната формула на Приорин® Шампоан е базирана на доказаната формула на Приорин® Капсули. Така Вие не трябва да правите компромиси, когато миете косата си. Тя получава ефективна и нежна грижа. С естествените си съставки Приорин® Шампоан се грижи интензивно и същевременно нежно за Вашата коса.

Ефективността на шампоана се дължи на 4 основни съставки: гликопротеин, витамин В5, екстракт от просо, екстракт от ябълка.

• Гликопротеинът подпомага растежа на косата и стимулира клетките в корена на косъма, като така помага да се поддържа косата здрава.

Витамин В5 заздравява косата и подпомага нейната регенерация. Той хидратира косата и така ѝ придава блясък и обем.

• Екстрактът от просо снабдява косата с минерали, важни за нейната здравина и успокоява скалпа.

• Екстрактът от ябълка съдържа аминокиселини, които деликатно измиват косата и се грижат за скалпа. Съставките на растителна основа и витамините в Приорин® Шампоан, поддържат здравето и красотата на Вашата коса.

Приорин® не променя ежедневния Ви ритъм на живот, а просто дава резултат.

Приорин® помага на косата Ви да бъде здрава и блестяща – при стрес, при смяна на сезоните, при възстановяване след заболяване или след раждане.

Приорин® действа, когато косата Ви е загубила жизнеността си или загубата на коса е по-висока от обичайното. Обичайната загуба на коса е около 50 – 100 косъма на ден.

Препоръчително е Приорин® Kапсули да се използват от три до шест месеца.

При необходимост курсът може да се повтори. Подходящ е за продължителна употреба, но в никакъв случай не е заместител на добре балансираното хранене и здравословния начин на живот.

С две капсули на ден, приемани с чаша вода след хранене, Приорин® стимулира растежа на косата, прави я здрава, жизнена и красива.Така Ви дава самочувствие и увереност.

Приорин® Шампоан хидратира Вашата коса, прави я блестяща и ѝ придава обем. Заздравява и успокоява скалпа, подсилва структурата на косъма и подпомага растежа на нова, здрава коса.

Приорин® Шампоан е идеалното допълнение към терапията с Приорин® Капсули и е подходящ за ежедневна употреба.