Създадоха приложение за "невидим партньор", с което да изпитате какво е да имате перфектна връзка.

На много жени им се е случвало да изпратят цветя до себе си, но да си измислят гадже вече може да означава самота или болест. Въпреки това, Матю Хоман и Кайл Тавор са създали приложение, позволяващо на потребителите да изпитат мечтаната, но фалшива връзка.

Получавате виртуален партньор, който да проектирате сами, да изберете начин, по който изглежда и дори типът мъж, който да бъде. Той ще ви изпраща съобщения, ще ви пита как сте, ще бъде до вас, когато сте самотни.

Първо му избирате име и възраст. След това избирате снимка на мъж, на който "виртуалния ви партньор" да прилича. Като приключите с физическите черти, се залавяте с характера, личността и интересите на бъдещата си половинка. Може да кликнете върху "остроумен и образован" или "мил и грижовен". Подбирате хобитата му, любимите му книги и това, с което обича да се занимава. Програмата ви моли дори да опишете как сте се запознали.


Въпреки че вие нямате реална връзка, "приложението ви учи как да се държите с друг човек, за да може нещата между вас да се получат"... Създателите го описват като приложение, което да задоволи романтичните ви нужди.



БГНЕС