Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Прилив на духовни сили очаква Везните. Любовни пориви обсебват Стреците

Време да се насладите на общуването и да се повеселите. От една страна ще ви се иска да общувате и да бъдете открити, от друга - нещо ще ви възпира. Изостря се интуитивното възприятие и затова най-първата ви реакция ще е най-вярна. Избягвайте да проявявате нетърпение по отношение на околните, тъй като излишъкът от енергия ще способства за това. Трудно ще се концентрирате, мисълта ви ще скача от една мисъл на друга, от един събеседник на друг. Ще намирате позитивно решение на сложните емоционални противоречия.

Овен- Огънят на вашата енергия започва малко да избледнява. Денят не е лош и добре ще бъде да преминете от трагичното възприемане на житейските неуредици към тяхната комична интерпретация.

Телец- Добрите отношения с постоянният ви партньор ще останат стабилни днес. Засилва се сексуалният ви потенциал. Някои ваши предложения ще бъдат приети скептично от останалите.

Близнаци- Днес не бива да допускате да бъдете унили и пасивни. Благоприятен ден за срещи и приятно общуване. Не толкова добър ще е денят за тези, които си търсят работа или искат да сменят длъжността си.

Рак- Днес дръжте под контрол своите слабости, ако сте склонни да си правите прибързани изводи или да поукрасявате действителността. Избягвайте да се впускате в приключения и авантюри.

Лъв- Днес вашата философия е: „В настоящето ще правя фифти-фифти - каквото трябва и каквото искам, а в бъдеще да става каквото ще”. От вашия живот ще изчезне всичко досадно и скучно. Ще отмине от само себе си.

Дева- Ще се забелязва повишение на виталността ви. Социумът оказва съществено влияние върху психоемоционалната ви настройка. Добре е да се придържате към разумните диети. Възможно е да се проявят стомашните заболявания.

Везни- Очаква ви неочакван прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с другите хора. В следствие това някои ще претърпят трансформация на голяма част от мисленето си.

Скорпион- Вие ще се стремите да контролирате всичко през днешния ден, особено проявлението на чуждите чувства и емоции. Това не предизвиква възторг у другите. Постарайте се да бъдете по-меки, за да не се стига до конфликти.

Стрелец- В парично отношение денят е ненадежден. Поради това избягвайте да разточителствате и да правите каквито и да било разходи. Някои Стрелци ще изживеят доста колоритни и незабравими любовни мигове.

Козирог- Този ден обещава да бъде ползотворен и не бива да се оставяте да ви обземе мързела. Може да се случат и важни промени. Не ограничавайте близките си в техните действия и желанията им.

Водолей- Вашите безпокойства ще намалеят. Да възстановите енергийният си потенциал могат да ви помогнат близкото обкръжение и интелектуалните занимания в дома ви. Голяма е възможността да сбъркате, ако вземате прибързани решения.

Риби- Самочувствието при Рибите ще се влияе от начина им на живот. Необходимо е да избягват вълненията, напрежението в работата и стресовите ситуации. Полезно действие ще ви окаже контрастния душ.