След като отпразнуваха коледните празници в снежна Исландия, Бионсе и Джей Зи - златното момче и момиче на музикалния свят, решиха да отбележат първите дни от новата година с екзотично приключение в Югоизточна Азия.

Джей, кралица Би и малката им наследничка Блу Айви се отправиха на вълнуваща обиколка из Тайлнад, Камбоджа и Мианмар. Звездното трио са истински авантюристично настроени пътешественици, които не лежат по красивите златисти пясъци, а със стил изучават бита и културата на местното население.

Четете още: Блу Айви отпразнува рождения си ден с цветна торта

За наша радост Бионсе прилежно документира цялото приключение, качвайки в Инстаграм профила си снимки, открояващи се с елегантно присъствие и невероятна палитра от цветове.

Една част от кадрите разкриват на вниманието ни облечената в шарени и феерични роби Би, която нежно позира, други пък са запечатали част от красотата и изяществото на древните източни цивилизации в лицето на религиозни храмове, гробници и дворци, трети са уловили екзотични пейзажи или замислено загледани монаси, облечени в традиционните за тях роби.

Вижте всички прекрасни снимки от приключението на семейство Картър в нашата

: : ГАЛЕРИЯ : :