Една година след официалното представяне на боята на бъдещето ИНОА, L’Oréal Professionnel представя възможностите на този нов продукт в една приказна колекция прически за пролетно-летния сезон.

Колекцията Summer Illusion изкушава с нови апетитни нюанси в съчетание с лятна романтична визия.

Колекцията боядисване на L’Oréal Professionnel традционно предлага на жените актуални цветове и прически, които да свържат водещите модни тенденции на сезона с модата в косите. Също така, в края на зимата тя носи ярко лятно настроение и желание за промяна.

Настоящата цветна и съблазнителна колекция боядисване идва, за да отпразнува с нови нюанси и нови идеи първата година от лансирането на ИНОА - боята на бъдещето от L’Oréal Professionnel. Заедно с това от началото на годината палитрата на ИНОА е обогатена с 10 нови нюанса. Така възможностите за избор на точен цвят са близо 70 нюанса, които могат да бъдат смесвани в безброй комбинации.


Тенденции и вдъхновение

Под повърхността на своята привидна нормалност, модният сезон пролет-лято 2011 като цяло изглежда повлиян от контрастите на сюрреализма. Тенденциите очертават пространство, в което фантазия и реалност съжителстват свързани.

Идеите на дизайнерите препращат към фантастичните романи и ни отвеждат в свят на артистична лудост.

Салвадор Дали, Едгар Алан По, Луиз Карол са някои от творците, вдъхновили новата ексцентрична вълна в модата и естетиката, която смесва наглед класически силуети и форми с нотка лудост и ексцентричност.

През този сезон дизайнерите ни напомнят, че понякога е добре да дадем свобода на въображението си, за да ни отведе до абсурдни, но красиви хоризонти.

В този контекст L’Oréal Professionnel предлага една колекция цветове, която носи настроението на объркан фантастичен сън и ни пренася в измислен, приказен свят.


КОЛЕКЦИЯ ЦВЕТОВЕ ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2011

Всяка история започва с “Имало едно време...” Ето и уводът към историята на нашата колекция пролет-лято:

Имало едно време в един приказен свят три жени, всяка от които живеела в собствена кутия за подаръци. Брюнет се криела под голям слънчобран, защото се бояла, че небето ще падне на главата й.

Блондинет колекционирала морски звезди, защото вярвала че са по-красиви от истинските, които не можела да види от своята кутия.

Мишоко-Микрем (Шоколад-и-Капучино) използвала своята рокля на тънки райета, за да хипнотизира преминаващите. В този объркан приказен свят нашите три вълшебни създания редят своите приказни истории, за да избягат от странното си обкръжение.

БЛОНДИНЕТ


Цвят: акцентите са в цвят бадемова нуга и платинено русо.
Боядисване: в основния цвят - много сретло русо, са вплетени два допълнителни нюанса - платинено и бадемова нуга. Кичурите се редуват по ширината на главата и изплуват при движението на прическата.
Прическа: афро стил в русо
Грим: очна линия, коралови устни, малинов лак на ноктите, сатенен руж на скулите.
Стил: Ретро рокля на цветя и с гол гръб, цветна гривна и ярки нокти.


ШОКОЛАД- И-КАПУЧИНО

Цветове: новите нюанси са ванилия и шоколад.
Боядисване: Основният цвят е тъмно рус. На тази основа задната част на тила е в шоколадов оттенък. Два кичура в предната част падат от двете страни на лицето, оцветени от средата в цвят ванилия.
Прическа: гладка с дълбок бритон.
Грим: очите са скрити зад огромни слънчеви очила и нежни сатененорозови устни.
Стил: рокличка на райета в стила на Сен Тропе, слънчеви очила стил 80-те, сандали с каишки и ярко червени нокти.


БРЮНЕТ

Цвят: шоколадово кафяво с пралина.

Боядисване: основният цвят е тъмно кестеняв с лек златист оттенък. Широк сектор на тила е в дълбок сапфирен цвят. От едната страна над ухото са разположени фини сектори в платинено русо.

Прическа: асиметричен боб.

Грим: тъмна очна линия, устни с цвят на черешово сорбе, опалов тен.

Стил: широки гривни в стила на 60-те, бял шал със сини точки - преразказ на синьо-бяло-червеното знаме на Франция.

В контраст с фантастичните образи от лятната колекция, цветовата гама е мека и подканяща. Невинното бебешко русо озарява по-тъмен нюанс на русото и прелива в съвършена хармония с шоколадово кафяво. В съчетание с тези по детски чисти цветове дълбокият сапфирен оттенък осигрява неочаквана кулминация на колекцията цветове.