Ако през лятото предпочитаме да хванем косати си на висок кок, опашка и/или да я стилизираме, сплитайки я на венци, украсени с разцъфнали цветчета, то зимата ни кара да я държим добре спусната, така че да ни пази топло на шията. Каква прическа да си правим, когато навън е студено и ни се налага да носим шапка? Всяка година, все едно и също - дали да бъде ниска опашка, плитка и/или спусната коса? Да, но като истински модни привърженици, верни на своя индивидуален стил, искаме да обогатяваме визията си със стил и елегантност.

Тогава, какво да правим? От стилна гледна точка всичко зависи от модела шапка!

Взимаме пример от световните модни марки, които имат решение за всичко. Като Desigual, чийто характерен стил се основава на уличния свят, където всичко е възможно и разрешено.

В случай, че носите дълга шапка с украса или понпон заложете на ниско вързаната коса встрани. Асиметричните и деструктурирани прически са тенденция за сезона. Освен това, с помощта на кръгла четка, може да топирате краищата, за да придадете повече обем на косата.

Ако моделът, който носите е класически и/или тип капелина, спокойно може да сплетете косата си на плитка тип "житен клас".

Коковете, спусната коса и всички basic прически са също добри идеи, ето че и Николета Лозанова залага на сигурния стил! Класика.