Автор
Woman.bg

През пролетта ще носим: Ботуши под коляното

Пролетта настъпва бавно, но славно и вече е време да се замислим за нови обувки, които да си купим за допълнение на гардероба.

Тази година ботушите до и под коляното ще бъдат много актуални, особено ако те са в меки, пастелни цветове, които да съчетавате с рокли и поли с флорални мотиви.

За да сте в крак с модата заложете на тях, вместо традиционните пантовки, като те са подходящи именно за това време - прехода между двата сезона.

10 модни артикула от 90-те, които обожавахме

Можете да се спрете и на по-ниски такива, както е направила модната блогърка Анабел от Vivaluxurystyle.com и също да изглеждате много ефектно и секси.

По време на нюйоркската седмица на модата, сред стрийт стил облеклата можахме да забележим няколко жени, които бяха подбрали именно такъв тип обувки - нещо средно между боти и ботуши, например с изрязани елементи.

Дънките с дължина три-четвърти също се завръщат на мода, като бихте могли да ги носите именно с подобен тип ботуши за пролетта.

Вземете пример от моделката Роузи Хънтингтън-Уайтли, която съчетава подобни ботуши от велур в светъл цвят с деним, семпло и в същото време много красиво кежуал предложение.

Любимите дънки на Роузи