Автор
Woman.bg

Превърнете дома си в киносалон с най-големия curved UHD телевизор в света

Най-новият телевизор на Samsung е „най“ в няколко отношения.

S9W е най-хубавият, най-скъпият и най-големият curved UHD телевизор в света!

Нека поговорим за извивките

От Samsung споделят, че curved телевизорите са бъдещето на индустрията. Извитата форма предлага едно по-завладяващо зрителско изживяване. В сравнение с плоските екрани, те предоставят по-широки ъгли на гледане и генерират по-добър контраст на екрана за по-ясни и по-естествени изображения. Другото им предимство е, че осигуряват естествено и удобно зрителско изживяване, защото при гледането на плоско изображение, човешкото око и мозъкът компенсират изкривяванията и интерпретират плоското изображение като извито.



Истинско кино изживяване от удобството на дивана у дома

Уникалното 21:9 съотношение на екрана на Samsung 105S9W, типично за киносалоните, ви позволява да гледате всеки блокбъстър от край до край на екрана, без досадните черни ленти. Получавате пълен панорамен изглед и изживяване, максимално близо до идеята на режисьора. Освен това гигантът ви показва неподозирани детайли от картината. Това се дължи на факта, че за разлика от 8-те милиона пиксела на стандартните UHD телевизори, Samsung S9W притежава над 11 милиона пиксела, а резултатът е изживяване, което много прилича на поглед през прозореца към реалния свят.


Хем умен, хем красив

Освен, че е най-големият curved UHD телевизор в света, Samsung 105S9W е и доста интелигентен. Той е снабден с новия смарт контрол на марката, който ви помага с лекота да откриете съдържанието, което искате да гледате. Smart менюто работи чрез Bluetooth и голямото постижение е точността, с която се движи показалецът през менюто на екрана. Любопитното е, че Samsung smart tv ви дава възможността да управлявате телевизора си и чрез жестове и глас и дори чрез смартфона или таблета си.

Телевизорът като произведение на изкуството

Забележителният 105-инчов екран е поставен на основа и две задни опори, сякаш на стойка като истинско произведение на изкуството. Неповторимият Timeless Curvature Design на новия Ви Samsung S9W създава усещането за непреходно произведение на изкуството. S9W е съчетание от прецизност, майсторска изработка и авангардни технологии.

Винаги готов за бъдещето

Гигантският 105S9W е снабден и с Samsung Evolution Kit. Комплектът ви гарантира, че вашият телевизор е винаги съвместим с най-новите UHD стандарти сега и в бъдеще.